Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nikad ni nama vala nije bilo bolje... Hvala ti Zlatko za visoku stopu zaposlenosti, za sigurnost, za kvalitetan obrazovni sistem, za autoputeve, za ugled naše zemlje u svijetu.. Hvala ti što postojiš, jer da tebe nema, posjećivao bih više videoteke tražeći filmove dramskog žanra. Ovako, drama nam je svaki dan. Još jednom, veliko hvala!
Samo naprijed, Zlatko. Ovi ti nisu do koljena. Puna podrska od gradjanja BiH.
JA kao ministar vanjskih poslova sa Omogucio da se odnosi RH i BiH dovedu na jedan visi nivo. (Taktika napredka: prvo spustaj, pa ga onda laganoce podizes) Na unutrasnjo politickom planu zelio bih uputiti starim koalicijskim partnerima da je njihovo vrijem na oticaju (Ili kako kaze ona stara: Mozete vi sta hocete i mozete vi koliko hocete, ALI necete mocii to sto hocete koliko hocete\" mislim JA
Selimovici su Hadzije u gradu,rade i posteno placaju svoje radnike,profiteri ratni su Lagumdija i Radonjcic....
Ne lazi,ko da narod nezna,F.Abdicu!
no more EZDAAA !!!! hocu reci pa da ti neznam koji je lagum lopov za to bi trebao dobiti nobelovu
Svi znamo da nam je SDA napravila dzehenem od zivota u posljednjih 20 godina. Ja ne mogu vjerovati da nam je Alija Izetbegovic mogao dezertera i komunistu postaviti za predsjednika SDA.
Selimovici su kupili ovaj portal pa moraju lagati za SDA-
Zlatko je bio patriota kao potpredsjednik Vlade RBiH, a Suljo Tihic i njegovi omiljeni tajkuni-otimnaci kompanija Selimovici su bili ratne pobjegulje.
E moj zlajoglu, komadino hajvana. Ti se pravis ko da si bogom dan da radis sta god hoces. E, da znas, da neces i dokle hoces. To i mi znamo, oni koji popunjavaju glasacki listic. Ti si poslije alijanse trebao biti historijska mutljaga, ali ti je zbog upisanog (sada) Komsica datat sansa. Vise nikad. Ti si proslost vec sada.
@Zlatko koja si ti budaletina, to je nevjerovatno... odnos HR i BH je takav kakv je, ali kakav je tvoj odnos i utjecaj u svemu time je zalosno i ukazuje samo na to da ti nisi cist sam sa sobom... pravio si cirkus prije nekoliko mjeseci, kao sto ga pravis i dan danas. iz jedne krajnosti u drugu... jedno je sigurno, a to je da je odnos izmedu HR iBH strahovito nestabilan i povrsan... drugim rijecima na duge staze katastrofala.. Moze biti utjeha samo to da je bolji nego sa Srbijom..
Koji Bosnjak se ovom linku nasmijavao ili govorio da je SPD dobro za nas jednostavno nije normalan i ne pripada Bosnjackom umetu::::::::::::::::: http://www.tv1.ba/index.php?news=6030
bravo zlajo Sad ćemo i mi u Mostaru za tebe glasat.
svi su te prokužili uvlakački bijedniče
BAŠ ME INTERESUJE GDJE ĆE OVI NAŠI POLITIČARI / KOJI SADA VODE BIH I KOJE MI PLAĆAMO / IĆI 11. JULA NA : - NA UKOP NOVIH 550 ŽRTAVA GE.NO.CI.DA U SREBRENICI ; - NA PROVOKA.CION-KONCERT U SREBRENICI ; ILI - NEGDJE NA JANJETINU / NARAVNO O TROŠKU NARODA/ .
koji je to demagog...ja mislim da ni sam sebi ne vjeruje sto je rekao
Moj profesore, nas 3 miliona Bošnjaka iz BIH ne vidi te \"bolje dane\" , nego mislimo da je \"završni obračun\" bliži nego 92. Ti se ponašaš kao Juka Prazina i po svom uličarskom ponašanju i po sposobnošću da sve unovčiš u svoju korist, naravno. Dobro si nas prodao kasapima koji nas napola uništiše 92-95, a sada dovršavaju. Meni je 65 godina i b.m.ona stvar ali ova omladina je u najvećoj \"septičkoj jami\" iz koje nema izlaza.