Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna ce se tek sada podijeliti
volim nato vise od pegambera
znamo mi da ste vi sandzacki portal cim skidate dobre vijesti koje nam donosin zlastko
sklanjajte nam zlatka s ociju
o hanefije istinu vam govori uzviseni rasmunsen dobicemo zeleno svjetlo cim pobijemo vehabije
ko je prvi u bosnjaka rahmetli alija ili senad hadzifejzovic
joj sto ne mogu kora na rende veca je moja uloga u dogadjajima od drugog maja nego onih dubioznih sandzaklija sto se nikad nece nauciti da hodaju po sarajevu onog senada hadifejzovica iz sjenice i onog ejupa sto mu smrdi iz usta
manite se zlatka u ejupu ganicu je buducnost
JEL OVO JAVLJENO PREKO SKYP-A ?
neka ste vi usvojili budžet i sa Damirom pod ruke pa po ekskurzijama uspjeli ste sto ste naumili glasao sa za vas zbog Željka K. medjutim i on je kao vi samo sebe gledate svukoste ove državne isntitucije u ravan :Naka vi imate ni nemoramo ni zivjeti nicija do zore ne sija eto jos dvije godine da izdrzimo i vas ponovo u opoziciji vidimo prijatno vam bilo.
Zeleno za čovjeka
izdajniče ! naša boja je crvena !
napokon nesto pozitivno