Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
socijaldemokrati tj bivse komunjare predali su svo oruzje tadasnje SR BiH srpskoj JNA 1991 godine, ipak su oni kad se uzme u obzir najvise trgovali bosanjckim zivotima..
Jest da u vrhu stranke imamo č.e.tnikušu čiji sin javno negira genocid u Srebrenici al pomoći ćemo mi njima, hoćemo...
Uh al mi bridi analni otvor od Zlajinog nosa...
Kako će im pomoći, poslati ih na produženo ljetovanje u Guantanamu?
Ne postoji mjerač koji može tvoju glupost i jad izmjeriti, moronu smrdoslovenski
Kojih to primanja se Zlaja odriče, profesorske plate? Smiješni mali balijo, a nekretnine širom Sarajeva, a sukobi interesa (3, 4 posla i plate), a blago Adila zulfikarpašića kojim svojevoljno raspolaže ovaj š.p.k?
Jadna mu je majka kome ovaj jugonacista pomaže...
jeftina propagandisticka reklama...
sto bi se odrekli plate samo SDA-ovci , nije li red da to ucine prvo socijaldemokrate, ipak su oni prije svega za covjeka.... ili nisu ??
Svaka cast na ovakvoj gesti... Da se hoce vi politicari ugledati na ovakve postupke...
Lagumdzija je pokazao vise puta do sada da mu nije tesko odreci se svojih primanje, evo to pokazuje i sada... Nije mi jasno kako mozete i na ovakve geste pricati negativno... Svi politicari bi se trebali ugledati na njega i odvojiti dio novca za ovaj projekat....
Jedina osoba koja sse redovno odrice svojih primanja... dok velika vecina ne da nece da se odreknu svojih primanja nego uzimaju od nas građana
HAJDE NE SERITE VI VIŠE SA KOMENTARIMA TAKVE VRSTE
Hoće, odmah, samo da završi dudlanje Čovićeve k a r i n e. Čim proguta sadržaj dudlanja, eto ga.
Od izbora do izbora... mlacenje prazne slame!