Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki predstavnik apsolutni je vladar BiH, u rangu cara u nekadašnjim monarhijama (sviđalo se to nekome ili ne, ali tako je). Nemaju Bošnjaci što "dozvoliti" OHR-u. Kao ni Hrvati i Srbi. Što on nametne, tako je. Njegova je zadnja. Žalosno u 21. stoljeću, BiH je nažalost kolonija međunarodne zajednice.
Ako već nameće, barem će ovime malo ublažiti majorizaciju Hrvata u BiH i spriječiti njihovo preglasavanje uzrokovano bošnjačkom ("građanskom") unitarističkom politikom s krajnjim ciljem pretvaranja Hrvata iz konstitutivnog naroda u manjinu. Naravno, to im neće uspjeti dok je Hrvata i Republike Hrvatske te podrške EU i SAD-a koji počinju shvaćati štetnost unitarizma po BiH.
Da muslimani nisu uporno tjerali inat sa Komshitom ne bi do ovakve reakcije ohr ni doslo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeli problem ako se ne mogne više Hrvatima uvaljivati gospodina Komšića? Jeli problem što Fejzić i Šahinović neće više biti predstavnici Hrvata u institucijama BiH? Ako je to problem onda smo tek u problemima!
Ustav se mora poštovati, a Dejton je predvidio tri naroda i logično tim narodima moraju biti zajamčeni predstavnici u vlasti
Vidi raspalog Lagumdzije,starčić
Jedan jedini put kad smo izabrali SDP i imali mogucnost za normalnu mulitieticnu drzavu ovaj kloc je unistio i zacementirao nacionaliste sve do sad.
I ovaj se slučajno pojavi na klixu.
Zar se pita ovaj bogalj vise za bilo sta
BiH treba da bude narodna republika, to je jedini spas za ovu zemlju
glogov kolac
Nije bio offside protiv Nigerije.
Šta bi sa blagom Adilbega ???
Ovaj slučajni prolaznik je učestvovao u pljačkanju države, nisi radio kako treba i zato tonemo sve dublje.
Zbogom žohari! Odoh u Švedsku😁
Jasno je da je jedna livada Đamahirija,gdje ovce SDA i IZ mogu pasti do mile volje.Pa ako Bošnjaci to hoče,bujrum eto vam dinastija Izmetbegobića, ukinute izbore i uživajte u srednjem vijeku.
A,sada nije kao podijeljena država.Više je sada podijeljena,nego poslije rata.Podijeljenost je,nažalost,prisutna u svim sferama svakodnevnog života.
Ovdje se ne radi o udovoljavanju Hrvatima vec da zemlja profunkcionise,jer ona je mrtva vec 4 godine. Zar zaista mislite da ce Hrvati dobiti sve sto traze a da nece morati nista dati,onda ne poznajete politiku. Dobit ce vjerovatno da ih predstavlja njihov Hrvat a ne naš. Ali zato vise nikad nista nece moci blokirati mislim da je to dobro jer ne vjerujem u scenari gdje ce jedan hrvacki glas vrijediti nasih 5..pustite visokog predstavnika da radi kad vec vi necete i niste htjeli.
Treba svako imat pravo izabrat svog konstitutivnog predstavnika! Ne znam u cemu je problem??? Mi smo drzava tri konstitutivna naroda, sta je problem?