Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti je Lagumdzija snosis i te kako, a skontat ces to kada dodju izbori i kada SDP bude sahranjen. Ides i ti i SDP na smetljiste zajedno sa ostalom petorkom.
Dugo se nesto pravda Zlatko....to se kaze, glasao sam jer treba i nemam namjeru nikome da se pravdam...a on se pravda i pravda
ovo je jedna sasvim moralna i ljudska odluka, i mi koji smo prezivjeli agresiju smo najvise duzni pomoci sirijskom narodu, jer bas mi znamo kroz sta oni prolaze.
@nocna mora, Nas mozda i moze biti 1.5 miliona vise u Srbiji, ali ce pre toga vas biti 1.5 miliona manje!
ma ne mogu ni da čitam.., kako se koaliro sa Fahrom, nevjerujem mu više ništa...kakav Ustav, pa igra se s voljom naroda, a da se malo nepoigra sa sa ustavom! Klošar jedan izgubljeni!
\"Priznajem samo sud svoje partije. Nisam napravio nikakav ni protuustavan ni protuzakonit čin. Mene čudi, na određen način, da je Dodik rekao tako, jer sam mislio da mu je jasno da on sigurno nije osoba kojoj bih ja podnosio ostavku. Pored navedenih sudova, jedini sud koji priznajem je sud moje partije, a svojim oponentima ne bih savjetovao da se nadaju svom utjecaju u Socijaldemokratskoj partiji\", odgovorio je Lagumdžija Dodiku.
Ovi sto misle da su Bosnjaci uzurpirali zajednicke institucije kao i 1991,ja se apsolutno slazem i zato gospodo Srbi morate odmah da odgovorite bosnjacima kao i 1992.godine,bez oklijevanja,ne \"disolucijom\",nego agresijom na BiH,vi ne smijete odstupati od uobicajenih demokratskih nacina za postizanje srpskih interesa,a to je rat,zlocini i genocid,ne razmisljajte,krenite u rat da vas bude vise u Srbiji za 1,5 miliona na narednom popisu
Posteno,gospodine Lagumdzija.
ja sam Maloumna poremecna osoba izvinite me INACE kad sam pri sebi jeftino dudlam srbima za dzabe
PITANJE: Kako spavaju muslimani uSrebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani !!!! Ha ha ha ha ha cuj k\'o zaklani ha ha ha ha ha ha !!!!
Rezolucija o Siriji ,je protiv nasilja.Očigledno da SNSD-i-SDS uživaju u nasilju,pa su protiv rezolucije.(uvijek i žele nasilje) A ipak mislim da je to predizborno sr.anje majmuna,da mi povjerujemo. Doduše Dodik vazda liže šupak Putinu.Pa i pleše kako Putin svira . Čuj dodika interesuje SIRIJA islamska republika hahahahahahahahahahahahaha TREBA JE.B.AT I DODIKA I ZLATKA LAFO ZARATILI,A NAS KARAJU PRERD IZBORE.
Pripremajte SE ZA DRUGO POLUVRIJEME, ovo nisu NEBULOZE !!! Ko sto je rekao Krist - Isa \"Ko puse vjetar DOBIJA OLUJU \" !!! I napokon konstruisati ZID Bosne na Drini , vratiti Sandzak Majci Bosni i mirna Bosna bez krvolocnih barbara srba , vratiti ih u svju maticu Rusiju !!! Rata ce SIGURNO BITI i cuvajte svaki metak ZA !
fu
Ma Dodik ce otjerati sve investitore iz BiH. Narod gladuje al njemu se fucka.
Lagundjija dosta je tvoga, zbilja je dosta. Sikter moli cu lijepo. Ozbiljno sikter. Pozdrav svima koi kazu da je ovaj jadovac okaljao obraz BIH, odnosno koi vele da ide sa ostavkom. Idi samo idi sa djavolom gloginje mlati. Davno su prosla vremena sa koima se di dicis. Idi i opet idi, bez obaziranja.
Lagumdzija nije spreman da se s Dodikom bakce u politici.. Prvo mu je uzeo finansije pa s.ebao drzavni budzet. jer mu pase da bosna ne funkcionice. uzeo je Sipu da ima pod kontrolom mafiju, neko mu mora finansirati kampanju . a njemu dao MVP i sad ga zeza.... bave se vec 2 godine formiranjem vlasti i nekakvim zakonima. narod gladan , pusti sirije, i imovine, budzete... zaposli 200 000 ljudi, niko nece gledat dnevnik hahahah
@Musa Kesedzija Ti prvo meni reci otkuda si ti Bosanski pravoslavac Srbin? Hajde ti meni prvo to objasni, jer zivo me interesuje dje si ti to procitao. Pa cu onda ja tebi pojasniti kako je tekla bitka na Kosovu polju i odakle mi informacije. Hajde ziv bio Musa.