Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce vas Komsic poderati ko stare novine lopovi jedni bjelosvijetski. It\'s final countdown !!! HAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
dosta je bagra zelena haracila ovu zemlju i previse su se razmahali...nije im ovo babovina...za ovo se ginulo ... okupi nermine ko boga te molim normalne ljude oko sebe koji znaju prvo sta znaci reforma...da znas pokazao si, da smijes i to si pokazao... samo naprijed !
U ZENICU- ON NEZNA STATI, - STANOVI U UNIPROMETU, BRAT ZA DIREKTORA,IMENOVANJE NEZAKONITO UPRAVE U RAZVOJNOJ BANCI, SAMOSTALNO KREIRA BUDŽET I DAJE U PARLAMENTARNU PROCEDURU, za ZENICU dovoljno. Zlatko, NARCISOIDNI, čestita na čemu, šta ti vidiš dobro od kad vodite procese u vlasti. KRIZA ZA KRIZOM, vi neznate vladati a volite ukrasi, NEZAKONIT RAD VAM JE PREIMARA:
Neces majmune u liku covjeka, daleko si dogurao glasao sam za SDP zbog onoga sto su obecavali, a sada sve rade naopako tako da ja i svi moji prijatelji nikada vise za SDP dok je lagumdjije supk,,a.
adano, drug zlaja nemoj tako sad da pricas, prvo ti i ja smo obecali hdz-eovima stvaranje trece izborne jedinice odnosno stvaranje treceg entiteta, to smo jasno i glasno obecali,ada no, u vezi asimetricnih rjesenja i to smo obecali dodiku da ce mo mi u FBiH raditi kako nama (sbb, sdp i dva hdz-eu) odgovara, znas da smo dodiku rekli da ce rs biti nezavisna i da mi ne zadiremo u njihove nadleznosti, a da no, sto se tice formiranja vlasti, pa druze zlatko FBiH nije imala vlast 6 mjeseci, a ti si drzavu drzao 16 mjeseci bez vlasti, sve dok nisi dobio ministarsko mjesto, adano, sad sam i ja ministar i ja se nesto pitam, a obecali smo hrvatima entitet, obecali smo dodiku otcjepljenje, i na tome cemo zajednicki raditi, zbog toga su nas drugovi iz sanu iz beograda i postavili, ada no,
Pseto jedno...
E moji glupi i naivni bosnjaci,covic vam kroji sudbinu i vi mu jos pljescete..fuj
Zlatko dosta je HDZ-a vise oni SDP izbacuju iz vlasti gdje kod stignu a ti ih forsiras --Brcko,Maglaj a danas i Zepce.Mi u zepcu ce mo zbog toga svi istupiti iz SDP-a pa eto ti HDZ i nek ti on vodi stranku
Ima li ista na svijetu da znate uraditi osim preslaganja stolica. Ma, vas treba pomesti metlom, i baciti na smetljiste politicke istorije da se nikada ne vratite. Toliku kolicinu samodopadanja i narcisoidnosti nije vidjeno ni u diktatorskim rezimima. I oni su brinuli o narodu bojeci se se protesta. Ovi se ne boje nicega. Jos malo, pitacete se sta se desilo. VDXEY
Lagumdzija.stara ulizica u dusu bi prodao a ne zemlju... mozda se i izjasni na popisu kao hrvat, i on fahro...
pod hitno se treba rijesiti ovog virusa zlatka ,inficirao je cijelu drzavu lopovluko m
Bitno je biti Bošnjak Bitno je biti muško, bitno je biti SDA, bitno je biti Snaga BiH. SDP više NIKAD! SDP je u prolazu, SDP nikad više proći neće. I nikad više niko Bosnu izdati neće! o da, a smjene samo sanjajte!
@jalijaš Ja sam Osmanagić zvani nello i ne može mi ni nato ništa. Imam ljude u sdp-u koji rade za mene, a moj najjači čovjek u sdp-u je ministar Bijedić. Dok je njega ja ću biti direktor i krast ću koliko hoću.
ratovi se vise nevode silom i uz upotrbu naoruzanja (osim u primitivnim zemljama afrike) , moderno osvajanje se vodi ubacivanjem svojih ljudi u protivnicke redove , u bosni se to pokusalo ubacivanjem scepe radoncica medzu bosnjake sa ciljem da zavadi bosnjake iz sandzaka sa bosnjacima iz bosne i unistavanje drzave pomoc u tom poslu dobija od lagumdzije koji za pare radi sve.
Daj više smijenite ministre. A onda ono đubre od generalnog direktora željeznica Nedžada Osmanagića
Slučajni,jedino što zna raditi to je kadroviranje!
Posto se cesto proziva prvi predsjednik Republike BiH da je obećavao \"zlatne kašike\", ja vas molim da mi navedete kad i gdje je on to rekao, dakle, želim da ga citirate ili da priložite neki video gdje i kad on to kaže? Molim za dokaz? Hvala.