Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autentični hrvat !?
Svi kod dode na potvrdu autenticnosti!!
Ako se poštuje Ustav red je na Hrvata da bude predsjedavajući vijeća ministara. Doživotni predsjednik SDP-a se polakomio. Ne može to tako! Ako je red na Hrvata biće Hrvat. Čekajte svoj red!
Hoće Mile da obilježi entitetsku liniju a u budžetu nema ni za soli :)))a tužbe za nadoknadu štete pristižu Prijedlog Obilježi mile sa drvenim kočićima da imamo šta ložiti ili betonske kocke da imamo šta stavljati u temelje vanjskih wc-a aaaa ha ha ha ha ha haaa dobro kažu ovi iz sds,budžt je mile od laktaša opuhao,još malo pa će i on sanaderovim stazama revolucije
Nije mi jasno zasto su se ovi toliko uzbudili zbog SDp-ove platforme. Dodik ako nece sa SDP nek pravi koaliciju sa drugima ne vidim u cemu je problem. SNSD-e ima osam , SDS ima 4. HDZ 3 i HDZ 90 ima jednog poslanika sto je ukupno 16 dok ova druga strana ima 17. Ako Dodik jos doda i Radoncica i DNS to je 21, sto znaci da mu teoretski nedostaje jos jedan , ali zbog entitetskog nacina glasanja trebaju jos dva poslanika iz federacije , odnosno treba mu pomoc stranke za BiH.Nema druge nego Dodo i Covic Harisu na noge.
Pa autenticni Hrvat je samo onaj Hrvat koji je rodjen u Hrvatskoj , yato u tu grupu i spada Vlajki
Pa ovdje izgleda niko nije svjestan da smo mi svi kolektivno samo planktoni u jednom velikom okeanu. Hrvatska, BiH i Srbija skupa imaju stanovnika kao samo jedna svjetska metropola i vi mislite da smo mi ikom bitni. Grdno se varate! \"Bitni\" smo svjetskim silama samo dok oni imaju vlastite interese. Ovdje dosta ima djece koja pisu o ratu, ovom, onom...smijesno. Kakav rat? Prosli je bio iskonstruisan da bi se razvalio komunisticki blok. Sada, rata ne moze da bude. Zasto? Zato sto je Amerika stvorila Dejton i svaki pokusaj razvaljivanja bi bio samar za njihovu diplomatiju. Pola lidera bosanskih stranaka radi za Amerikance, neki za Ruse. A te dvije velike imperije se prepucavaju preko nasih ledja i stalno ce da bude tako, jer mi smo samo planktoni u jednom velikom okeanu. Nismo bitni i da svi sutra nestanemo za 50 godina cemo mozda i mi dobiti na Diskaveriju par emisija o nasim stradanjima i mozda neke spomen poloce itd. Osvjestite se!
Ovi lojavi su otkacili. Poceli su da se gube. Nije ni cudo za naciju koja jos nije punoletna. I sam sam zaboravio kada su nastali. Pomozite. Da li je to bila 1993 ili 1995.
nema hareta, druze, mi kad procjenimo da neko nije bio dovoljno dobar, smijenimo ga, pa umjesto PROFESORA DOKTORA, izaberemo novog PROFESORA DOKTORA... sta ces, jaka nacija, evropska, savjesna i samosvjesna!!! ..za razliku od vas... umjesto ratara koji je prodao sve sto se dalo prodati, birate... a da, nemate koga birati, opet ste izglasali VOZACA TRAKTORA! SLATKO! hihihihhi
Ja stvarno ne razumijem ovaj narod. Pa je li autenticni Hrvat mora biti iz HDZ-a, Bosnjak iz SDA, Srbin iz SNSD-a. Jedino zajednicko svim ovim strankama jeste da su lopovi, i vi biste ih na vlast. Nisu dovoljno krali, hajde neka jos malo. A jos Dragana Covica u Vijece ministara, a covjek optuzeni kriminlac. Toliko o zadrtosti i primitivizmu, ne jednog, nego sva tri konstitutivna naroda.
hajd sto zna koliko ima dzamija u sarajevu, sad jos zna i ko je autenticni hrvat? :) ... COVIC-DODIK - \"ima tu nesto eroticno...\" rece jedan covjek nedavno! :D Gay is OK!
Citalac, sta hoces da kazes? Sta je to Dodik rekao razlicito u tim izjavama?
koga briga ko s kim koalira u drugoj drzavi, bojkotirajte ih i osnujte svoju zajednicu, hz hb i rs. dvije trecine bih, a ovi nek se puse u carsiji, nek im duva srednjak na nezastakljenoj terasi!!!
kao u zeljke nam? kamuflaza, bre. alijin zavnobih ljiljan sa petokrakom, dobitnik odlicja za ub.ijanje srba??? i hrvata, da dodamo kako treba. bljak!!!
malo prije čitam na jednom skutoristanskom portalu šta govori Dodik.Kaže da će podržati za predsjedavajućeg vijeća ministara nekog autentičnog Hrvata iz HDZ ili HDZ1990.Ovo je nova situacija,pa do neki dan je tvrdio da na tu poziciju mora doći neko iz HDZ BiH a čuj ga danas.To on priprema teren za ulazak brojki i slova u vlast.
sehid sa petokrakom???
dodik vam ne moze zavrsiti kao sanader, mozete ga povuci za Micu malog, ako vam dozvoli, i to da dobro operete ruke i usta. selam bosnje, gde vam je hare, bre? Pokusavate vec dugo, al sta ces, valja imati nesto osim pepeljara, ahhhh...selam bosnje, ima li kod vas sanader kaki, dje su milijarde donacija, oj bosnje, a i zeljki nezastakljen balkon, aman, zaman, puse mu srednjak!!!