Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, ovo je jedan od najboljih ministara u drzavi. Bez obzira sta ko mislio. ne kazem da je idealan ali je, obzirom na ostale, jedan od boljih
tipicno za idiote koji nemaju neki valjan argument
Ma smeta papcima sto je ovaj covjek inteligentan i sto ne popusta vec se bori za ovu drzavu protiv nacionalisticke bagre. Zato im i smeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Covjek koji vodi ovo ministarstvo radi jako dobre u toku svog mandata,mnogi investitori su doslo u ovu zmelju,mnogo dobrih dogovora se postiglo,zasluzili su i malo da sve to proslave i da se u novu godinu udje jos spreminije..
Kad se sjetim proslih ministara koji su do sad bili na ovoj poziciji, Lagumdzija je institucija za njih.
Kad kaže otvorenost jel onda misli na svoj rektum?
Bice jos otvoreniji za dilove ispod stola!
tkozla na cemu si jarane jel ona nova krokodilska sto mesto otpada dabogda sve spalo sa tebe p.... t. materina
vidi sto crveni lijepe minuse svakom ko kaze nesto protiv njihovog partijskog sefa crknite crvena bando citiram mamica : NECES RAZBOJNICE ;)
OVO IZDAJNICKO I KORMPIRANO SMECE NIKAD NIJE IZASAO LICNO ON NA IZBORNI MEGDAN DA PROVJERI KOD NARODA SVOJ REJTING. ALI ZATO SE UVIJEK GURA DA ON PREDSTAVLJA NAROD?
MINISTAR U VM BIH, LAKTAO SE DA PREDSTAVLJA BOSNJAKE U VM, A NIKAD NIJE IZASAO LICNO NA IZBORE DA ZATRAZI OD NARODA TAJ MANDAT?
Odsviro si ti svoje dipl.Zlatkolog,suplju prosipas mazes oci ovom narodu otvorenost prema medijima,kojim medijima onim na koje si ti stavio svoju sapu.NIJEDNE VISE!!!!!
Mislim da se u toku mandata ovog ministra uradilo jako puno u ovom mistarstvu.Sve pohvale i nastavite tako i u narednoj godini.Sretno.
od ovih seniora sdp-a jedino su gluplji ovi sdp juniori sa ovim komentarima :-)
a vidi ovog Lagumdžije diktatora i komuniste, u crno si nas sve zavio !
Jedan od možda najsposobnijih političara u BIH
Kralju Legendo ..........
Kada bi stavljali ljude poput Lagumdzijinih karakteristika na pozicije i pratili politiku za koju se on zalaze,davno bi mi u Europi bili,ali sa ogranicenim umovima,slabo se gdje moze napredovati.
europski čovjek širokih shvatanja
Stvarno ljudi ono jučer oko neusvajanja zakona protiv korupcije je u najmanju ruku sramota i bezobrazluk,pa BiH se prvi put bori protiv korupcije i to izađe na onakvu opstrukciju
stvarno vala steta...nedade se zlogumdjiji da postane kim il sung :-)
Kada se sve uzme u obzir Lagumdzija radi na puno podrucja kako bi popravio situaciju u BiH, kada se pojavi vidi se konkretna stvar s kim je razgovarao i sta namjerava da uradi ... sto se za vecinu drugih ministara ne moze reci.
Molijm zlatka Lagunđiju, da ništa više ne radi za BiH. Toliko je uradio za tri godine, da ni moji unuci neće mići da isprave. Odnosno svih 7 da se nose u PM!
Ako ćemo realno,nije ni meni simpatičan,ali je mnogo bolji,radišniji i sposobniji od svojih prethodnika, Alkalaja pogotovo