Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, biti će im bolje kad je on tu - bez njega nitko ne more!
APSOLUTNO gospodine zvrndo. Molim vas kratko: Da li je vaša žena lična prijateljica moje žene, ili je samo u SDP-u?
Imperijalistickoj marioneti iz Bosne i Hercegovine, pridruzila se i imperijalisticka marioneta iz Hrvatske. http://www.advance.hr/vijesti/vesna-pusic-danas-u-istanbulu-na-summitu-prijatelji-sirije-o-osporavanju-tudeg-i-vlastitog-suvereniteta/
Dokazi, molim. Hafez Assad & Sloba.
Da li ste svjesni sirijske (trenutnog rezima) podrske Srbiji tokom 90tih? Partizanovi nastupi u Damaskusu tokom tih istih godina? Kao i Sadam Husein, i sirijski rezim je snazno podrzavao srpski genocidni napad na BiH. Mada mrzim Zlatka, podrzavam jasno iskazivanje da ovo sto se desava u Siriji je klasicno izivnjavanje nad civilnim stanovnistvom.
Da trebao je ovdje prepustiti mjesto Dodiku a sam otići kod Asada. To bi ojačalo BiH.
Lagumdzije mi je vise na vrh glave.Sad ce samo da putuje, da se slika i da trosi nase pare, a sve ce to pomno da prati federalna tv i njegov poltron Kaletovic.
Kad ce skup Prijatelji naroda Palestine, Prijatelji naroda Arabije i naroda Bahreina i da li ce se ovo imperijalisticko slugance prikljuciti i tome?
Izvinjenje narodu Sirije zbog ucestvovanja laznog predstavnika moje zemlje na neprijateljskom skupu kojim se planira zavjera protiv vase zemlje. Kao gradjanin BiH, najostrije osudjujem ponasanje ovog americkog slugana koji svrstava moju zemlju u red agresora, a siguran sam da moje misljenje dijeli vecina gradjana BiH. Ne zaverama protiv Sirije! Ne agresiji na Siriju!
Ova zapadnjacka marioneta, vec odavno ogrezla u najstrasnijim zlocinima protiv Radnicke klase Bosne i Hercegovine svrstava nas ne pitajuci nikoga rame uz rame sa najokrutnijim imperijalistickim zlocinackim rezimima, i gurajuci nasu mladost da ide ostavljati kosti sirom razlicitih zemalja koje LAgumdzijini imperijalisticki gospodari zele opljackati i unistiti! Vratite nasu vojsku iz Afganistana, a tamo posaljite Lagumdzijinu djecu!
Gospodine Lagumdzija-MOZETE LI MI ZAPOSLITI ZENU.............ako ima mjesta od zena vasih poltrona.
Prijatelji Sirije\" pokušati će napuhati broj mrtvih kako bi izazvali svjetsku histeriju i potencijalno uvukli Tursku u rat protiv Sirije http://www.advance.hr/vijesti/webster-tarpley-prijatelji-sirije-pokusati-ce-napuhati-broj-mrtvih-kako-bi-izazvali-svjetsku-histeriju-i-potencijalno-uvukli-tursku-u-rat-protiv-sirije/
ISTINA DOK NE UREDJUJE JAVNE EMITERE I DOK NJEGOVI KOMPANJONI I DALJE, KAO I PRETHODNA VLAST, PLJACKAJU I UNISTAVAJJU RADNICKU KLASU, EVO KOME NAS PRIDRUZUJE LAZNI LJEVICAR I SOCIJALDEMOKRATA I OD BOSNE I HERCEGOVINE CINI AGRESORSKU ZEMLJU http://www.advance.hr/vijesti/prosvjedi-u-saudijskoj-arabiji-i-zasto-o-njima-ne-smijemo-znati-previse/
apsolutno, apsolutno!
Strasno! Ni zasjeo nije, a slugan Lagumdzija je vec poceo bespogovorno sluziti svojim gospodarima! Ne u ime gradjana BiH! Gradjani BiH se odlucno protive svakom uplitanju Bosne i Hercegovine u zlocinacke planove koje provode zapadni fasisticko-imperijalisticki rezimki, Izrael i njihovi vehabijski poslusnici, strasne diktature kao sto su familija Al Saud i katarski monstrum Al Thani, koji u ovom trenutku masakriraju gradjae u okupiranoj Arabiji i Bahreinu! NE U NASE IME! NE IMPERIJALISTICKO-FASISTICKOJ AGRESIJI NA SIRIJU!