Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak slucajni prolaznik , sto ne objasnis konkretno o cemu se radi nego samo uljepsavas pricu. Sto nekazes da ce po tom dogovoru 1 glas Hrvata iz kantona sa njihovom vecinom imati vrijednost 5 glasova Bosnjaka iz Kantona sa Bosnjackom vecinom. Glupane jedan zatucani.
Najveci izdajnik Bosnjackog naroda je jaran genocidnog vozda dok su genocidni zadovoljni znase kakav je rezultat tog dogovora ...
kako ste samo naivni nasjedate na lazi sda uopste nije dogovoreno asimetricno rjesenje kako sda tvrdi
Zahvaljujuci se lagumdziji i tihicu GENOCIDNA TVOREVINA PLANIRA i HOCE TAKTICKI PERFIDNO POSTAVITI GRANICE PREKO ENTITETSKIH LINIJA i POPISA STANOVNISTVA PRIJE SECESIJE ! Patriote RBIH-e i pravi Bosnjaci PO NIKAKVU CIJENU pristati na ovo, PA ZAR niste shvatili i konstatovali DA SU NA SVE NEVLADNE ORGANIZACIJE OVOG TIPA POSTAVLJENI EKSLUZIVNO GENOCIDASI SRBI !? PROBUDUTE SE IZ INERCIJE i SLJEPILA dok nije KASNO !
POSLIJE milosevica, radovana karadzica, ratka mladica, dobrice co.sica, zlatko lagumdzija je sa tihicem najgore zlo za RBIH- i Bosnjake ! tihic je takodje potpisivao po banjaluckim i prudskim poljima, UMJESTO da se zahtjevaju DEBATE, DISKUSIJE i ODLUKE ovakvih velikih dimenzija u Parlamentu RBIH-e , o kjlucnim odlukama TREBAJU u svakoj demokratskoj drzavi debate u PARLAMENTU, o ustavnim reformama , drzavi i drzavnim institucijama , drzavnoj i vojnoj imovini itd ! A LAGUMDZIJA je gori od milosevica , ON JE HINJA NAD HINJAMA IZDAJNICKA I NEPRIJATELJSKA i SRSKA GENOCIDNA ! SIKTER !
Hej jesi lud,svodis bosnjake na 24 %,eto raje 28-og gore.
Za sve sto ne valja, a ne valja nista u Federaciji, po krivoj teoriji krivih, krivi su tamo oni iz drugog entiteta, od krivofederalnih etiketiranih svih kao genocidnih, iako je svaki kanton u Federaciji drzava u drzavi, koliko kantona,toliko drzava. Nazivati cio narod genocidnim je suludo, a po RAK-u trebalo bi biti strogo sankcionirano. Sejdic i Finci se jasno i glasno cuju , i od njihovog problema zavisi sloboda tihe vecine oko pedeset hiljada nezaposlenih, koji se od gusenja u jadu i bijedi ne mogu nigdje oglasiti, tako da je problem Sejdic i Finci direktna usluga opstanku istih vladajucih stranaka, nastavak kontinuiteta iste agonije vise od pola stanovnistva istinskih zrtava rata i mira bh zemlje.
Sta je sa ovim sda-ovcima,Pa jel to dao sad u predcednisvu bila dva Bosnjaka pa se sad ko ukida.I sada je u predcednistvu po jedan predstavnik od tri naroda bez obzira koji je narod brojniji.A kako se biraju meni sve jedno.
Lagumdzija i Ra(brabonjak)doncic kako vas nije sramota svih Bosanaca? Fuj Izdajnici
hebo te i finci i sejdic
vise je negativnih komentara,nego dislajkova...zar. mislite da dislajkom mozete nesto uciniti..e jadni ste da jadniji ne mozete vise biti.
Apsalutno na sve ces ti pristati samo da ostanes u vlasti,vece nesrece od tebe BIH odavno nije imala.........
Joooj Zlaja, koji si ti UBLEHAS
Republika BiH je jos u ratu uzgubila potporu EU uvođenjem embarga, i VensOvenovim planovima koji su je gurnuli u rat izmedju Bosnjaka i Hrvata. Ova danasnja BiH koja bi po tvome mogla izgubiti potporu EU je virtualna. Ona realna BIH je takva da se potporom EU jača Republika Srpska, i uspostavlja Treći Entitet. Bošnjake se ostavlja u nekom nedefinisanom mješanom entitetu, ostacima ostataka. Sprema nam se pojas Gaze ...
SDA želi da BiH izgubi potporu EU i SAD. SDA nam stopira europski put.
Zlatko Lagumdžija (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba Ovoliki mi trebaju rogovi da bi ličio potpuno na sotonu a djelima je davno to I dokazao
VEČERAS JE posebno zadovoljan Dodik jer su njegovi mezimci bili poslušni ,jal ko će kome pomoć ako neće svoj svome