Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA KOLIKO ZNAM, VI SRBI NE PERETE GOVNO POSLIJE VELIKE NUZDE, MISLIM DA JE ONDA JASNO CELOM SVETU KO SMRDI :d
Pade tvor sa neke stjene i onesvjesti se, izgubi pamcenje. Sretne lisicu, kaze \"znas li ko sam ja ?\" Lisica ga prvo izudara, pa pobjeze od njega. Sretne vuka, isto pitanje ... i ovaj ga izudara pa pobjeze od njega. Tako isto i sa medvedom. Srete na kraju zeku, moli i njega ... zeko pristade da mu pomogne sa daljine od 10m : -Buraz, imas li ono bjelo na glavi? -Imam,imam!! -A smdis li?? -Smrdim,smrdim, strasno !!, sav srecan rece tvor. -E buraz .... pa ti si onda siptar...
Ocami Dodika nemogu smisliti,,,ALI ako sada odradi ono sto je pricao kao proletersko dete-pogura povratak izbjeglica,otvori vrata demokratiji svi ostali mu mogu zaviditi !!! Iako bez daljnjeg ima jaku vanjsku podrsku,kada je pored svog budalasanja opstao na vlasti :)))
@Hrvoje Kolko vas ima, tolko i vlasti. Kod Tite ste dobili trecinu svega, placuci kako niste ravnopravni. Dakle 13% TV programa. Da niste sa cetama surovali imali bi 17% i vise.\' Vako kad dodjete na ispod 10% niko vas nista nece pitati. A vi se i dalje druzite sa Dodom i slicnima.
AKO ŽELE I SRBIMA , BOŠNJACIMA I HRVATIMA DOBRO DOGOVORIĆE SE
I za kraj, zelio bi da posjetim sve citaoce muskog spola da Dudlam navelko i primam ga u pakash ! Cijene povoljne !
Duvaj ga Hrvoje
\"@Hrvoje\" \"Hajmo malo o ravnopravnosti. Zašto ovdje navodiš samo bošnjačku djecu? Kako bi bilo da hrvatska djeca izraze želju da se školuju po bosanskom planu i programu? Vjerovatno bi bili ravnopravno isprebijani i izvedeni na pravi put?\" Ne naravno. To je samo tvoja zločesta pretpostavka, jer si zadojen šovinizmom. Tko god želi, slobodan je upisati školu po bosanskom programu. Meni osobno niti najmanje ne smeta. \"Što se tiče jezika na FTVu kao i u državnim institucijama, ja koliko sam upoznat uveliko se koristi hrvatski jezik kao službeni. I opet su Hrvati ugroženi?\" FTV nije uspjela dobiti povjerenje Hrvata, dokaz za to je neplaćanje TV pretplate. Sad će Hrvati pokušati sa vlastitim TV kanalom. To gledaj kao bogatstvo BiH. Samo se trebaš osloboditi tog šovinističko-hegemonističko-netolerantnog kuta gledanja koje bi drugima naređivalo kako da misle, govore, hodaju itd. Tolerancija umjesto nasilja, i nema problema.
sto je babi milo u snu joj se snilo. ivanic predstavlja srbe kao i komsic hrvate. muslimajmunska idila, jos da nas je sve poturcit i eto dzemahirije u srcu europe. al\' sve to i puno vise od toga probaste 92, pa jedva zivu glavu kutarisaste. pazite sta zelite da se ne ostvari, jer sve da i ova debela sbodoba i crv udje u koaliciju, logicno je da jedino referendum ostaje kao rijesenje za srbe ovde koje ce muslimajmune docvesti u polozaj gdje moraju izvrsiti agresiju.
Ti si primjer svega netolerantnog što kroči ovim prostorima te si isto tako glavni primjer cinizma i prevrtljivosti zapadno-bosansko-hercegovačkih hrvata (čast izuzecima, poštenoj, kulturnoj, neiskvarenoj manjini na tim prostorima). Pričaš o ugroženosti, nepravdi, svojatanju a zatim o toleranciji, razumijvanju i suživotu. Kažeš: \"bošnjačka djeca u Čapljini i Stocu nisu prinuđena ići po programu na bosanskom jeziku. Ako žele, oni slobodno mogu upisati program na hrvatskom jeziku. Stvar je njihovog izbora.\" Hajmo malo o ravnopravnosti. Zašto ovdje navodiš samo bošnjačku djecu? Kako bi bilo da hrvatska djeca izraze želju da se školuju po bosanskom planu i programu? Vjerovatno bi bili ravnopravno isprebijani i izvedeni na pravi put? Što se tiče jezika na FTVu kao i u državnim institucijama, ja koliko sam upoznat uveliko se koristi hrvatski jezik kao službeni. I opet su Hrvati ugroženi? O savezništvu i noževima u leđa bi ti mogli Bošnjaci iz Hercegovine puno priča prepričati.
Pa ne treba puno da se dokrajči. SDA i IVZ su temeljito radili na tome zadnjih 20-ak godina (da ne moraju SDS i HDZ sami), sad samo treba to neko i da ozvaniči. Srećom, NAROD ZNA da je prevaren, pa je ipak prevladao razum i većina je izabrala SDP da to spriječi. Ostalo je, nažalost, još uhljupa što je glasalo za SDA. Ali dobro, budala je vazda bilo i biće.
Joj HRVOJE,jel to radis do 4h.....dosadno bez tebe
Zlatko Lagumdzija ce izgleda dokrajciti ovu zemlju. Ima mandat u federaciji da rasturi Bih i vec uveliko radi na tome. Ovo je za Dodika u stvari prizeljkivani epilog... Iskljuce ga iz centralne vlasti a on suvereno vlada na terotoriji RS... Koce u tim uslovima provesti \"zajednicke\" interese u RS? Zlaja sa silom? Pa taj diletant ne vidi dalje od vlastitoga nosa (dobro, ponekad mu se omakne malo mirata i korupcije, reketiranja i slicno ali nista sto zabrinajva je li tako?)... Narode spremite se za nove cetiri teretli godine..
moze otici za svojim unukom u Svedsku ako se digne:)
staj e naveo??? sta je naveo? da treba da se opet ratuje! jel to tebi normalno, jel to tebi ok, sto on indirektno poziva na rat. a on je guzicu smjestio u Svedsku? jel ti to normalno? jel ti on zeli dobro?