Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pisite pisite SDA omladino...ljubi vas Babin sin...
da SDA ima svoje placenike koji blate claove drugih po portalima, posebno na ovom njihovom klix.BA...
Pored sumljivog posla i dolaska u BIH Radonjcica,postavlja se i pitanje,ima li igdje na zemlji da je neko ministar sa zavrsenom vecernjom trgovackom skolom a i ona ko zna kako je zavrsena.............
KRIMINALCIMA JE MJESTO U ZATVORU , A NE U POLITICI. RIČA O KRIMINALNOJ BOŠNJAČKOJ BANDI,A SAM RADONČIĆ JE NAJVEČI CRNOGORSKI KRIMINALAC KOJI JE BRAKOM DOBIO DRŽAVLJANSTVO BIH. OTKUD NJEMU PRAVO DA ON PRIČA U IME BOSANACA. SAMP TREBA OVOG KRIMINALCA I NJEGOVE DRUGOVE POHAPSITI.
KOJI KRIMINALNI I LAŽLJIVI DVOJAC. BAGRU TREBA SAMO IZA REŠETAKA.OBOJICU IH SRBIJA PLATILA DA RUŠE BIH,ŠTO IM NARAVNO NEĆE USPJETI. LAGUMĐIJA -DRUGI KUSTURICA NAJVEČI LAŽOV SVIH VREMEBNA, A RADOJICA NAJVEĆI KRIMINALAC.
ipak je fahro od-pozadi dali se ponekad i zamijene pa zlaja njemu od pozadi.
lagumdzija i radoncic srpski sinovi, vi ste ponos svih srba.
Slucajni prolaznik i njegov sef,zabrinuti za covjekom koji na svakom mjestu negira genocid,negira opstanak BIH i svaku priliku koristi i radi protiv BIH,sve mi vise lice na zajednicko udruzivanje protiv BIH....
Zigu ki te fratar dole po Sirokom, ili mozda bracu ti?
Žiku šošona koda je sad sjaho s Bihora. Jest zbunjen u gradu..........ja cefa
Ohh evo krmaka na njihovom poznatom uporistu / svinjcu zvanom klix. Ima li kakav Bogo da vas krkne odozgo onako u paketu , kerovi smrdljivi, kako vas , tako i ove jadnike sto vam ovdje lajkuju ( jezik u s.pak)
sad mozemo svi imati po malo kokaina od kad nam je fahro ministar !
Radoncicu i Lagumdzija vole vas RS i Srbi, poslije Dodika vi ste najveci Srbi, jos jednom vole vas RS i Srbi.
Narod je za Komsica a ovi iz centrala Crvenih i Zelenih mogu m.a.t.e.r.i svojoj pisati i klikati.Dosta je Tihica,Bakira sa Sajom,Zlatka Zlagumdjije i ostale bagre.
joj FORUMA MLADIH SDP ljudi odose petak malo kafe ovo ono a vi levati morate dezurati i pucati dislike, ko progovori protiv sefova hahahha
Covjek i da hoce, nema za koga glasati u ovom ruglu od drzave, ne zna se ko je gori od koga, vazno je da se svi oni jako fino slazu, kako i nece kad su nas opljackali do gole koze.
NAJ.EB.EM SE M.A.J.K.E OVIM CR.VE.NIM KM.ERO.VIM.A I ČITAVOJ "CENTRALI" KOJU JE OČITO SL.UČA.JNI PR.OLA.ZNIK MOBILIZOVAO DA PU.CA.JU SAMO MINUSE NA SVAKU KRITIKU "NEPOGREŠIVOG I JEDINOG IM VOĐE", KOJI JE SADA U ĐA.VO.LJE.M PAKTU SA OVIM ŠO,ŠO,NOM, INAČE JOŠ VEĆIM KRIMOSOM OD NJEGA, A KOJEG JE ISTA MAFIJAŠKA SDA I STVORILA!!!! PS. NISAM "ZELENI", DALEKO OD TOGA, ŠTAVIŠE, M.R.Z.I.M IH KAO ŠTO I VAS KMEROVSKO-ISLAMOFOBIČNU STOKU M.R.Z.I.M!!!!