Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli objavila FTV vijest da je naš dragi Zlaja u Briselu?? Bezbeli se i telefonom javio ili skipe-om...da nam kaže kako su u Briselu shvatili da mi postojimo. Treba ga za Nobelovu nagradu kandidovati kad je tako produktivan na putovanjima:-)
duracell điadlije mazlims since 92 in ekšn
što se ZLOtan voli družit s ratnim zločincima, islamofobima, ksenofobima, rasistima i sličnom bagrom, čudo jedno, reko bi čoek da je i on sam neka islamofobna zio-komunjara...
Opa, EUPM, okončao misiju, a policija ostala neujedinjena. Q-q-le-le šta bh. omladine ostade bez posla i plata golemih od 2000€ najmanje!
A NIKO NE GOVORI DA JE DANAS DVIJE GODINE OD PRESELJENJA NA AHIRET RASIMA DELIĆA. SRAM VAS BILO!
E zbog ovakvih putovanja, nebitnih protokolarnih susreta (Bakir je sve sto treba vec obavio u Briselu) i trlababalan saopstenja mi smo cekali formiranje vlasti petnest mjeseci. Izgubig dzaba tri minute.
Sta imaju da razgovaraju Lagumdzija i ashton kucher???