Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crk\'o Bata Živoinović?!
SE.RI SE.RI MOJ GOLUBE BIJELI MOGU TI RECI SAMO IZDAO SI NAS...NIKAD VISE
Cuj nek jasno kaze s kim ima dogovor, pa covjek je upravo jasno i glasno i javno rekao. sta jos treba ovim komunjarama da se kaze pa da skontaju ko je Zlatko-slucajni prolaznik
jedan Kurta a drugi Murta malo je tu razlike izmedju vas dvojice
Skloni se vise negadi tu sredinu
Zlaja,i otwc ti je surovao sa Srbima.
Bolesnici koji bi da ruše BiH mogu u bolnicu zvana srbija, sa zavežljajem na ramenu. Pozdrav
Odakle bi ti to branio drzavu zlaja ,iz Milana ili Praga,nemoj mi teme oko rata dosta nam je zivota unistio i napravio burzoaziju koja se obogatila i sada ima stanove i vile medju njima i sef zlaja koji na poljinama ima ogromnu vilu te stanove u Sarajevu i Dubrovniku,mozda bi ti lezao na plazi dok se sarajevo opet bori za bih,nemoj nas ti braniti molim te
Ovi sto palamude da Bosna ne moze biti podijeljena ocigledno zive u nekoj basni. Bosna je i de fakto i de jure podijeljena na RS i FBIH i na Brcko Distrikt. E ukoliko bi doslo do nekog rata, taj rat i ne bi bio nesto krvav kao ovaj predhodni. Kao prvo granice su vec ucrtane Srbi bi imali samo da odbrane granice RS sto i ne bi bilo tesko. Dosta teze bi bilo Bosnjacima koji bi morali da napadaju, a uvijek se lakse braniti nego napadati. Druga stvar, nema vise teskog naoruzanja u bih ostala je po neka automatska puska tako da i sa te strane sve je jasno. E jedino gdje bi bilo malo gusce to je BRcko, ali tu bi Srbima trebalo najvise mjesec dana da stanje dovedu kao sto je bilo prije proglasenja distrikta. Prema tome ukoliko i bude nekog rata njegovo trajanje ce biti najvise 6 mjeseci. A onda ce opet intervenisati strane sile i konacno uspostaviti granice izmedju dvije nove drzavice na Balkanu.
samo da pojasnim ovim srbima sto pjene Bosna nikad nije bila srpska jer je postojala prije Srbije i u njoj su tada zivjeli pravoslavci i katolici a ne srbi i hrvati i svi su oni bili BOSANCI. Prvo naucite sta je religija pa sta narod pa sta nacionalnost. Sto se tice lagumdzije i dodika ko ih j.be da me hoce bingo strefit :)
gospodine druze generale kukjanac,ja sam zlatko lagumdzija slucajni prolaznik
IMAS TI LAGUMDZIJA VISE OD TOGA, SAMO DA VLADAS, OFIRNI STE TI I DODIK
mnogi su zeljeli podijeliti Bosnu, ali to je nemoguca misija, Bosna je trajna, koliko je Bosna jaka i nedjeljiva to dobro znaju fasisti i genocidasi koji su pokusali svim sredstvima da je uniste, ali Bosna je neunistiva to je trajno bez obzira volio je ko ili ne, i svidjelo se to kome ili ne.
@he, o cemu ti pricas, nas srbe iz velike srbije do tokija nemoj u to da mesas, mi zelimo da gradimo dobrosusedske odnose sa nasim susednim drzavama, BiH, Vojvodinom, Sandzakom, Kosovom i drugim susednim drzavama, a to su vasi problemi i vi ih resavajte.
O kakvoj bosni pričate, pa ovo je protektorat, nikakva država!!! Ma mora se raspasti samo je pitanje vremena, nigdje veze ni sa čim, a kamoli sa državom!!! Bilo je bratstvi i jedinstvo u bivšoj državi pa se raspala, a kamoli ova već odavno podijeljena protektoratska tvorevina u kojoj se doslovno mrzimo!!!
Ne bi ni bio ministar da nemas dogovor, pa bolan jesi li normalan.
Bosna ima i bit ce je,ne budalite dzaba,sad je sigurno mozemo odbraniti i napraviti je cjevolitom,