Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa SKOJEVSKOM omladinom ?.Pa ovo je ionako SDP-ovski portal.
nikada mi nece biti jasni ova sda omladina i sda plaćenici koji umjesto da uzmu knjigu u ruke i nauče nešto, ovdje psuju i pokazuju ko su i šta su, ružno i tužno, ma da ipak će im sda \"AKADEMICI\" platiti fakultete kao što su i sebi. Bosno moja poharana!
odacu ti tajnu :boli mene za nabrojane i politiku ali je uzasno smijesno kako hvalite lagumdziju vjerujem da bi i njemu bilo neprijatno!nego reci ti meni koju si ti ovdje cuo lijepu vijest od lagumdzije??ako je komentar koji je dao lijepa vijest onda vama malo treba da budete sretni!lagumdzija ionako samo ima svoje narcisoidne komentare i voli slusati sebe kad palamudi inace sav posao njegov se svodi na smjene,mandat im prode u smjenjivanju i postavljanju a nista pametno jos nisu uradili!jos da dodam da taj tvoj lagumdzija u zivotu nije radio za platu nego je citav svoj zivot bio na drzavnim jaslama i sad on kao neki sposoban tip?u cemu????
pa ko je vama djeco kriv sto nemate nikoga zgodnog, lijepog, obrazovanog, sposobno, radnog, vrijednog da hvalite, ni jednu lijepu vijest nisam cuo od vasih velikana, eto vi napisite i recite ako ima, ili pohvalite nekoga, namam nista protiv, naprotiv, volio bih cuti koju lijepu riječ da mi uljepša dan, na koncu, razumijem vas, nsu sulejman, bakir, kaplan i ostali krivi sto su takvi, majka ih je takve rodila, ali da, jesu krivi sto su lopovi i sto nas vode u ponor sve dublje i dublje! pozdrav
care kralju, sahu,tito,genije,dozivotni predsjednice,spasioce,svjetlosti na kraju tunela ,ljubicice bijela,voljeni vodo,aminina diko,ljkubljeni,zgodni,pametni, eto ne znam sta bih vise rekao!!! plakao sam od smijeha kad sam citao komentarew pojedinih!! bgm sto rekao izet fazlinovic vi niste normalni!hajd sto volite ovog sluntu to je vase pravo ali ovakve izjave ljubavi ne mogu vjerovati da ste odrasli ljudi!!!jel vi mislite da mu pomazete ovim balavljenjem i de.b.il.skim hvalospjevima?ako ste placeni za ovo haram vam svaka marka koju dobijete jer ionako omrazenog zlaju jos vise uvaljujete!
svaka čast, definitivno drugačija BiH u EU, NATO-u i uspješna u regionalnoj saradnji, vjerujem da su zajednički cilj na način da to bude naša stvarnost. Ide sve nabolje, polako ali ide!
...izvinjavam se sdp-podmlatku što ugasih temu :)))...samo vi, ja se malo šalio :))...niste mi baš za politike, brzo zamuknete...
BRAVO ZLATKO, SVAKA ČAST, TI SI NAJBOLJI I U OVOM TRENUTKU TI SI SVJETLO U TUNELU BEZNAĐA. S TOBOM BOSNA IDE NAPRIJED U SIGURNU BUDUĆNOST. HE HE HE HE HE HE HE HE HEE P.S. JA SAM NOVI SDP FORUMAŠ. NADAM SE DA JE OVO DOBRO NAPISANO.
...a nešto prestadoše i izljevi ljubavi prema vođi :)
...eto, zbuni se admin...sad nema pojma šta se zbiva....
ŠTO SU VEĆE KLEVETE I LAŽI DRUG JE ZLATKO NAMA SVE DRAŽI !!
...admine, preveslah ja tebe :))))...ućutao si mi se :)))....bil\' me Jope briso, ajd\' lijepo te molim ?....aj, budi drug....
FARAONE NAŠ, NAŠE ZLATKO SUNCE!!! Padamo ti ničice mi tvoji robovi poslušni ...
...moglo je to i brže, gospodo drugovi :))))..ajmo, Jope............
...samo da vidim koliko brzo će biti \"Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?\" :)))))))))))