Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZLAJA TI SI PROPAO U TRENUTKU KAD SI DAO JASENKU SELIMOVIĆU DA TI BUDE ŠEF KABINETA A KASNIJE JE TAJ PAS NAJVIŠE LAJAO NA TEBE!
@Ekonoooooomija jarane ti si opterecen Radoncicem... idi malo ženu pepaj ako je imaš i ako te neka hoće...
u životu te najviše naguze ljudi kojima si valjao
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
https://urbanfeniks.net/budi-dobra-do-oktobra/
Ovo Zlaja priprema teren za ulazak u SDA
"...Zlatko,komentar ti je OK.I zasto jos nije problem odnos Bosne sa Turskom.Pa jednostavno,ukoliko bi Bosna npr.ponovo bila napadnuta od strane Srbije,njen suverenitet bi ponovo potpomogli Amerikanci, te Turska vojna pomoc u toj prilici ne bi bila potrebna;ukoliko bismo se toj pomoci uopste mogli nadati."
nikakvi amerikanci nece pomoci djihadiste
reče novokomponovani hadžija
Za SDA,si odigro i to za lovu i rasturio ljevicu u BiH,seronjo. Bice BiH i pravna država,😎
Primjeri i poredjenja su neprimjereni jer u BiH su prilike bitno drugačije i BiH je po mnogo čemu specifična. Nas Bošnjake sve više povezuju sa radikalnim islamistima, pripisuju nam svašta i što jeste i što nije. Skup će sigurno iskoristiti i oni što nam ne misle dobro. Koliko je Lagumdzija vidovit, znamo mi koji ga znamo. Pred prve opće izbore u BiH, sto puta je ponovio da nacionalne stranke neće dobiti više od 5% glasova.
Nego sta nego polikitanski..i ti sto si odrzavao u i tim zemljama isto.
Hoće li biti legalno kada Putin dodje da drzi skup u BL? Ako je po Lagumdziji, hoce
@YoggiSA il Vucurevic il Kolinda...
Mi zadnjih 30 i vise godina imamo problema sa politikanstvom.....
@HM 2011 i to bas sa politikanstvom na ovu i slicne teme....
@HM 2011 npr vijest "Srbija neće ući u EU dok ne prizna Kosovo i ne prekine odnose sa Rusijom …"... ista takva vijest moze biti na temu "Bosnjacka vezanost sa Republikom Turskom predtavlja problem za Eurointegracije"
Ko tebe izvuce iz arhive stari kenjac ,pokrao si vise nego ovi trojica skupa.
Idi zavuci se u kakvu rupetinu i krepi više. Isto uš, 20 godina ga se ne možeš otarasit.
Ublehas jos se koprca....
Šta očekivati od podrepne muhe porodice Izetbegović. Zbog njih i po njihovom nalogu si i uništio SDP onom koalicijom sa njima i HSP-om, zato što je to bila jedina stranka koja je imala infrastrukturu da ih pobijedi.. Uostalom na lokalnim izborima dvije godine ranije to su i uradili. Dva puta bi bilo previše za SDA ego.
Neznam u cemu je problem sto ce AMIDZA doci u Seher jer sigurno ne misli nista lose ni Seheru ni BIH kao drzavi.U BL I Listicu dolaze i dolazili su mnogo zesci rusioci ove zemlje i njenog poretka pa se nije dizala ovolika frka
crno nam se piše sa ovima ,jasno je kao i u hrvatskoj zadnja brana im je crveno zelena koalicija
Eeee da je nešto bratske ljubavi , pa i pravde ...pa da Erdoan na skupu u Sarajevu poruči da BiH poklanja; 10 kom F16 ( Barak) , ..sa svom pratečom opremom i obukom , 10 kom Black Hawk , ...sa svom ..., 10 kom., sistema zemlja-vazduh , .....sa svom..., ....itd itd ... Eeeeeee,..ne bi više niko ni jednu prducnuo, a kamo li..serucnuo...I tek bi onda svi normalni razgovori i odnosi ravnopravnih partnera mogli da se nastave ...Ovako...??????
Sve si nabrojao ali ko ce to: odrzavati, obezbjediti gorivo, ko ce upravljati i avionima i helikopterima. I gdje ce ti avioni sletiti....na koji aerodrom?
@deludo Pa isto , kao i u svakoj drugoj državi... Postepeno se sve to da urediti , samo ako postoji volja...