Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva krivična djela osim ub.istva zastarjevaju nakon deset godina. Obzirom da je država i narod opljačkan već prvih godina iza Dejtona ovo je SDP šuplja priča.Neki dan slušam nešto o nekakvim protuzakonitim nabavkama gdje je država oštečena višemilionskim iznosima te se između ostalih spominje odgovornost Bičakćića i Silajđića. Šta im uopšte mogu kada se to desilo devedesetih godina a tek 2012 otkrili. Smiješno hahahaha. Sani akteri kažu da se toga uopšte ne sječaju.Pa i kako bi???
To čekam! Davno obećani Zakon o opljačkanoj imoviini. Po tome ću vas cijeniti i odlučiti da li ste ispunili obećanje. Kada sve i jedan pljačkaš počne odgovarati i vraćati opljačkano. Prvi na redu, kako je obećao, biće skeniran po tom zakonu, ZLATKO ZLAJOGLU LAGUMDŽIJA! Go ahead Platforma!
Realno nije realno da se ukine Sud BIH koji je možda djelomično i politički ali je opet najmanje ovisan od naših kriminalnih političara. U slučaju ukidanja suda BIH tek bi tada sudtvo postalo ovisno od entitetskih vlada i političara koji bi iz svojih kabineta upravljali tužiocima i sudijama. Ni jednom narodu ni građaninu ne odgovara ukidanje suda BIH koji jedini na neki naćin garantuje pravičnost. Što se tiće švedskog stola sa njega je već sve opuhano što valja. Ostale su samo mrvice, prazni tanjiri i narodne kuhinje.
Ako dodje do ovoga sto najavljuje; \"Vrlo brzo će Federalni parlament pred sobom imati zakon o oduzimanju opljačkane imovine, zakon o reviziji privatizacije kao i zakon o lustraciji\" ZLAGUMDZIJA ce ostati i bez GACA i svih onih AKTOVKI za transport REKETA.
U Anex 4 Daytonskog mirovnog sporazuma - Ustavu BiH lijepo stoji da je pravosudje u iskljucivoj nadleznosti entiteta. Prema tome, Tuzilastvo BiH i Sud BiH su protivustavni. A ove i posebno ovakve institucije su nepotrebne svima... One na zalost nisu pravosudne, nego politicko - represivne institucije, u rukama kreatora nekakve imaginarne BiH... Koja nije po mjeri ni Sbima ni Bosnjacima ni Hrvatima, nego stvarnim autoritetima u ovoj nazocvi drzavi. Stranci, vratite se kucama, a nas ostavite da sami uredimo nasu drzavu onako kako mozemo i kako mislimo da treba
SDP je 99% Bosnjacka stranka i slistice sve federalne partije. Zivio drug Zlajoglu
`Sud i Tužilaštvo BiH treba jačati u skladu s evropskim standardima\"` Ni jedna drzava u EU nema slican sudski sistem, niti sudove, dakle ni standarde. Ovaj mamlaz od Europe jedino zna free shopove i wc-ove.
E vidš Zlatko, onaj Dodo prije nekoliko godine je tražio da se mijenja Dejton. Zatim ga ne bi ni dirao, a sada mu palo napamet da on promijeni šta njemu odgovara. Možda je mislio Dodo da mu je ovo kućna imovina pa može kako hoćeš. Ili imovina RS pa i s nje on može šta hoće(to već radi). Zato dobri Zlatko, bori se, nedaj, jer ako popustiš i ti, odosmo svi zajedno u dubinu bez povratka...
@indijanac Zivi bili pa vidjeli! SDP naprijed u nove radne pobjede!
@SDP... bojim se da taj \"film\" nečeš gledati... na iducim izborima padaju k\'o kruške?!
lagumdzija prvo neka procita dejtonski sporazum koji ima na web stranicama ohr-a, pa onda tumaci dejton....ako neko nadje u dejtonskom sporazumu, koji jasno govori koje su to zjaednicke institucije,sud BIH odmah cemo ukinuti RS......izvolite bosnjaci,trazite...
Neka pobjedi SDP i na iducim izborima, po mogucnosti bez SDA u paketu!! SDP
Auu kako će tek sad S.D.A da nastrada kad počne ova revizija i lustracija,au au auuu čovječe,ode S.D.A u tri lijepe p.m :)
može biti konfederacija ili unija , u federaciji se federalini elementi moraju pitati za mišljenje ,a to su kantoni inače kakva je svrha federacije ,sve može funkcionisati ako se postavi na prave osnove
HDZ ovci patite, ko vas j...