Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mudro i lopovski ograđeno, kako to Zlatko najbolje radi.
Pogana komunjara je izglasao entitetska drzavljantva, a za tu uslugu je dobio podrsku Dodika i postao ministar vanjskih poslova. Cim je postao MVP prvo je otisao u Banja Luku u posjetu-PAZI TO !!
a sta je sa zlatkovim direktorima i potrckalima ensado karicem, grabovicom, kacaporom i ostaloj asistentsko/direktorakoj bagri???????
jedva cekam aferu " adilbeg zulfikarpasic"
Lopov mog lopova nije moj lopov.
I nikad nisi posumnjao u imovinu svoga druga Damira. Sto ga ne upita kao predsjednik i kao vrli drug odakle tu imovunu gomila.
_Lagumdžija: Damir Hadžić je i dalje moj prijatelj, ali svako odgovara za svoje postupke Pošten čovjek se odriče lopova prijetalja. A pošto si ti isti kao on, naravno je da ti i dalje bude prijatelj. Imaš i ti za šta odgovarati. Valjda jednog dana dođe red i na tebe!
Da su Bogdo samo njih dvojica jedini problem ja bi janje sad okreno, a kad ce ovi ostali.
Sve lopovcine pohapsiti,samo se bojim da nemamo kapacitet sto se zatvora tice.
jao smrada lagumdžije. nema većeg govneta od njega
Naravno da ti je drug jer ako propjeva ponesi i ti cetkicu za zube..
Komunjare!!!
Damir je moj mali brat
ti si probao u zatvor strpati Muhameda Sacirbegovica da nije njega i njegovog oca bilo u USA niko ne bih znao za rat u Bosni,covjek ni kriv ni duzan,komunjaro jedna
Zlatko spremi caparape i cetkicu, nicija nije do zore
lagumđija je ogledni primjer bošnjaka, u merriam webster riječniku pored riječi bošnjak stoji lagumđijina slika.
Sutra naslov: "zbog nedovoljno dokaza optuzeni je pusten na slobodu"...
PRIZNAJEM SAMO SUD SVOJE PARTIJE, SDP ZA SVE NAS REKETAŠE