Sjećanje na veliki humanitarni gest
0
Lady Di je prije 14 godina građanima BiH ulila nadu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona treba da ima spomenik u Bosni
Svaka cast ovoj zeni za sve sto je napravila, ne samo u BiH nego po cijelom svijetu. Ona je bila primjer princeze kakve samo mozete naci u bajkama. Samo steta sto je morala trpiti onog pacova!
Daj postedite nas vise ove masonske i iluminatske preseravačine. Sta oni sve rade po svijetu i kako kroje svoje planove, a tek kako ih ostvaruju nista me ne bi cudilo da je i BiH bila samo jedan njihov projekat
Hajmo ba preimenovat drzavu u DIJANINA ZEMLJA il koji vec k.u.r.a.c... daj ba Bosanci moji lijepi sto ste tako naivni.. Pa vi bi svakom dobrotvoru koji je dos\'o odnekle i popric\'o s nasim cojkom dali ulicu.. Pa ne prodajimo se tako lahko majk.u mu... Ako je pomogla fala joj i to je to...
Kako je ona meni lijepa :)))
dobra je, ali joj je i snaha dobra vala...
svi ste vi zaboravili kad je izjavila da se ne smije stvoriti islamska drzava na balkanu...
ZATO JA NAVIJAM ZA FULHAM ;)
Bila je zaista predivna osoba, tako mila i draga. Jedina normalna osoba koja je imala veze sa Windsor-ima. Neka pociva u miru.
Joj sve mi knedla u grlu, vidi ulazi čovjeku u kući, a on nešto još diže s poda, bit će neku mrvicu ugledo...a joj...
kako smo jadni izasli iz rata... :/ tek sad vidim...
I treba napraviti spomenik, i dati ime jedne od galvnih ulica Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine...!!!
Ostaje vjecna ljepota srca i duse...!!! A ove srbsko-servijanske hijene koje ostavljaju komentare nece nika biti dovoljno inteligenentne i humane da shvate vrijednost i poruku Dajane... Vjecni mir ovoj ljepoti...!!!
mislim da ovi nasi mazlumi od politicara mogu obezbijediti bar spomenik jedan za nju, to je najmanje sto mozemo mi kao gradjani BiH uraditi za ovu zenu koja je toliko nama pomagala.
Zena koja je imala moc da zaustavi rat u 1 danu a nije.......
zena koju treba ustajati kada se spominje..ali nazalost kao i svi drugi dobri ljudi i ona nas napusti ,mnogo je ucinila za bosnu ali to joj bosna nezna vratit.TUZNOOOOOOOOOO
Hvala za sve!