Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bio u centru. Zrak je fantastičan. Ne znam čemu ovaj pesimizam.
Samo vi pratite situVaciju nanu vam vasu..
Nek mirišu avlije
Zabraniti lozenje.Osim onog ko ima ne toliko stetna goriva. Znaci krenuti po kucama, i viditi gdje dimi. Ko lozi ugalj, drvo, namjestaj, gume odmah drakonski kaznjavati. Sa druge strane dati subvenciju struje za odredjeni iznos kw/h. I to naravno za Sarajevski kanton, i tamo gdje je zrak los. Ne bi ni toliko uticalo na budzet, a vjerovatno ni na snabdijevanje. Vise se para potrosi na lijecenje obolilih, nego sto bi bila subvencija u struji.
Jedan od najzagadjenijih gradova u svijetu, a oni prate situaciju! Prate! Pu majku vam svim bolesnu retrdiranu seljacku!!!!!
@Lion7 Hahahaha
@Lion7 Sarajevo je zracna banja za Zenicu i Lukavac.
Niđe veze? Izbjegavati zrak? Pa od zraka se živi? Ovo isto kao izbjegavati polen za elergičare u ljeto. Ili izbjegavati sunce da ne dobijemo kancer. Što bi sarkastično ismijavajuči ideje izbjegavanja reko Herbert Šelton: "izgleda da nam se priroda protivi, ništa nam ne godi, moram sve izbjegavati". Ako već nešto želite izbjegavati to je hrana! Kad izbjegnete hranu, nestanu vam sve bolesti. Duže se može bez hrane (sedmice do mjeseci) nego bez zraka (sekunde do minute).
U prevodu seliti u drugu zemlju. Npr njemacku.
Hebo ti život u protektoratu kada ujutro i navečer ne smiješ izaći van zbog zagađenosti zraka.....
@gooUser1573476209 Isto policijski sat. Možda je vladi to i u interesu, pa zato ništa ne čini.
Ma ne može, jednostavno ne može više tako ići u PLBiH. Ovo nema veze sa Sarajevom, ali kako vazda protiv Veleža uvijek sporne odluke? Prvi pomočnik na slušalice govori "PENAL, PENAL JE ZA VELEŽ", koji najbolje vidi liniju šesnajsterca, i gospodin Petrović neće to da uvaži. Protiv Željezničara, čovjek iza gola-Mujić, peti sudija govori da je Brandao igr'o rukom, tad se onda uvaži i poslije se ispostavi da Brandao nije igrao rukom :)
@RamboGrckiBogNeretve #FAIRPLAY #NONATIONALISM
@RambovaMamaHotOnline Ujkane, odhebi, jer nije mi do zajebancije pls.
Nema veceg smrada no sto politicari mogu zaudarati...