Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa samo nek ovi iz shisha barova izbace kablove i usisaju sve i problem rijesen
I do kada ćete nas ovako handrit sa ovim? Znamo da je loše, čak se smrad osjeti i u stanovima. Zna se šta treba uraditi da bude bolje
U uredjenim Drzavama neko bi davno napipao ćorku!
Ljudi dragi pa nije samo Sarajevo zagadjen zrak i drugi manji gradovi isto trpe ali o njima niko nepise
Meni samo nije jasno ako imas gram mozga kako po ovome odes na posao i jos odvedes dijete u neku skolu hahahahaha pa ne moze me na to natjerat NIKO NA SVIJETUUUUU!!!! NECE MI DIJETE NIGDJE DOK OVO NE RIJESITE vise ga volim zdravog nego “obrazovanog” a i nauci u skoli poserem vam se na obrazovni sistem STOKO!!!!!
Razlika u odnosu a prethodne dane koliko vidim..
Koliko je kvadrat stana u tom dimu?
eto cijena plina vam je skuplja od zdravlja, fukaro jedno primili bi ga samo da usparate
Poumirat cemo od raka kolektivno...
Kako glasamo zadnjih 25 godina još smo dobro prošli!
Treba se iseliti iz ovog tamnog vilajeta, zbog djece svoje...
SDA vladavina 25 godina, onkologija na otvorenom..
Šta se događa u Novom Sarajevu: SDP napustilo 120 članova, obaviješten i Nikšić Među njima su članovi Općinskog odbora, potpredsjednik SDP-a Novo Sarajevo i šef Kluba vijećnika u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Enver Tunović, predsjednik Foruma mladih SDP-a Novo Sarajevo Adnan Buljubašić, član Nadzornog odbora Adem Buljubašić...
Sve je ovo extra sta se bunimo? Trazili smo evo nam ga. Nego vi vlastodrsci ovim svojim podobnim podhitno naredite da prave nove zgradurine i naselja ala tibre,tornjeve razne,novo naselje uz miljacku na marin dvoru i sl. A zagadjenost dobro dodje da ovaj glupi i idiotski narod na jeftin nacin nestane a niko nece za to odgovarati i onda vladajuce strukture da rasprodaju ovu lijepu zemlju i odu da zive u cistije i egzoticne krajeve svjeta.
bice bolje na ljeto, polako...
Jel u Sarajevu zrak ikad kvalitetan? ozbiljno pitam!
@DrArsla101 ljeti kad nema magle je ok :)
Dzaba lažete da je zrak zagadjen, ja se na selo ne vracam 😂😂