Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi šta vam je, nema potrebe za psovku ovdje. to prepustite srbima to je njihova politika kultura i običaj kako hoćete pošto nemaju činjenica ni dokaza ni za šta što tvrde KOLIKO JE KO OD \"ZLOČINACA\" DUGO OSUĐEN U HAAGU SAMO PO SEBI GOVORI KOLIKO JE ZLOČINA POČINIO TAKO DA RASIM NASPRAM ČETNIČKIH \"VOJVODA\" JE POČINIO 0.5% ZLOČINA, TAKO MISLI ČITAV SVIJET SEM PRAVOSLAVNI NAROD U BOSNI KOJI SEBE NAZIVA SRBIMA. JADNICI MORALI SU SE NEKOME PRIPOJITI TOKOM HISTORIJE KOLIKO JA ZNAM U BOSNI SU I PRIJE DOLASKA OSMANLIJA POSTOJALI PRAVOSLAVCI ALI NIKAD SE NISU ZVALI SRBLJEM, TEK ZA VRIJEME SHS TAJ SE TERMIIN ZA OVAJ NAROD POJAVLJUJE JER SU SE MORALI PRIKLONITI ALEKSANDRU DA IH NEBI KARO KAO OSTALE NE SRBE...... AL NEJSE, NEKA MISLE ŠTA HOĆE AL PRAVDA DOĐE SAMA PO SEBI :) AL SKONTAĆE NEKAD I SRBI DA NEMOGU SA SVOJIM ŠOVINISTIČKIM IDEJAMA PROTIV ČITAVOG SVIJETA KOJI TVRDI SUPROTNO (sem rusije ,četnika no:2)
vozdrica@templar,svaka ti cast za komentar,falio si tu;
Templar: Jebem ti majku četničku fukaro jedna smrdljiva neoprana. Ti imaš šta da kažeš idiote toliko muslimana i hrvata pobili i vi tražite životinjo kusur. I ovo je dobio na pravdi Boga dok se bude žalio i druga presuda će ga osloboditi. A šta bi ti četniku htio da se izvučete na račun muslimana malo morgen vidjećeš kad bude sudjenje onome što se piša u krevet zklikovcu. jebao ti on mater živu ili mrtvu i sve što voliš fukaro.
jebo ti DELIC mater jesi li se zadovoljio sa tri godine vama nikako ne ide u glavu da ste vi pravili genocid a vi cete supci zvani vi ste turski kopilani dok vi ignorisete genocid i mi bi trebali poricati JASENOVAC mozda su se tamo srbi sami ubijali kao sto vi govorite da u SREBRENICI nije bilo genocida nego se MUSLIMANI tamo sami ubijali imate propagandu da i sami mislite da je to istina
evo gotovo je sudjenje jednom od najvećih zlocinaca svih vremena!!! neki dan sam prošao uz rijeku gostović i bio sam na kamenici i vjerujte mi da tamo nisam naišao niti na jednog čovjeka koji nije bio mudžahedin i vehabija...tamo ti zločinci koji su takodjen napravili zločine u mjestu kiseljak pored žepča! ono što sa moga stručnog pravnog gledišta je nedostatak jeste NESPOSOBNOST I NESTRUČNOST KAKO SUDIJA TAKO I TUŽITELJSTVA! svi se dokazi temelje na \"rekla kazala\" i povjerenje se daje nekakvim marginalcima kao što je STJEPAN ŠIBER KOJI JE TU BIO MARIONETA! Mudžahedini su bili sastavni dio armije bih i oni su činili zločine kao i pripadnici armije bih! navodi se kao da se ne zna jesu li zločine nad hrvatima u selima kraj travnika učinili mudžahedini! LJUDE SU PRIVELI PRIPADNICI ARMIJE BIH KOJIMA SU ZAROBLJENIKE \"OTELI\" MUDŽAHEDINI, A NE DA IH JE ARMIJA PREDALA MUDŽAHEDINIMA! ZAŠTO TUŽITELJSTVO NIJE POSTAVILO PITANJE, ZBOG ČEGA JE DELIĆ NAKON VEĆ BROJNIH UČINJENIH ZLOČINA NAD HRVATIMA I SRBIMA UOPĆE PRISTAO POTPISATI DA SU MUDŽAHEDINI SASTAVNI DIO ARMIJE BOSNE I HERCEGOVINE, ZBOG ČEGA IM JE PRISTAO DATI ZLATNE LJILJANE, ZBOG ČEGA IM JE DAVAO HRANU I ODJEĆU, I DOGOVARAO SA NJIMA VOJNE AKCIJE URAGAN I FARS KAO I OSTALE AKCIJE PROTIV HRVATA I SRBA...A KAO NA NJIMA NIJE IMAO EFEKTIVNU KONTROLU! ŠEŠELJ JE PRVI DAO DIJAGNOZU TIM SUCIMA, PROCIJENIVŠI IH KAO GLUPANE! MUDŽAHEDINE NISU ČINILI SAMO STRANI DRŽAVLJANI NEGO SU VEĆI DIO NJIH ČINILI MUSLIMANI IZ BOSNE I HERCEGOVINE! JADNA JE OVA DRŽAVA I TAJ SUD KOJI JE USTROJEN SAMO RADI SUDJENJA HRVATIMA I SRBIMA ZA SUKOBE KOJE SU ZAPOČELI MUSLIMANI U VEĆINI SLUČAJEVA! NJIHOVA JE TAKTIKA BILA NAPADATI ZA PATRONE ŽUPA, NJIHOVA JE TAKTIKA BILA REZATI GLAVE LJUDIMA, ILI VADITI CRIJEVA...KOLIKO JE DJECE ZAKLANO I POBIJENO OD STRANE TIH MUDŽAHEDINA A ZA MENE SU MUDŽAHEDINI SVI PRIPADNICI ARMIJE BIH UKLJUČUJUĆI I ONE ODMETNIKE POPUT ŠIBERA I ONOG DIVJAKA, KAKO SE VEĆ ZOVE! RASIM JE BIO TAJ KOJI IH JE DE IURE POSTAVIO ČLANOVIMA ARMIJE BIH, PREMDA SU ONI VEĆ BILI NA STRANI ARMIJE BIH JER SU BILI OPSKRBLJAVANI ORUŽJEM, NOŽEVIMA, HRANOM, ODJEĆOM I OBUĆOM I ODLIČIJIMA...ZAŠTO IH JE POSTAVLJAO AKO SU MUDŽAHEDINI VEĆ PRIJE POKAZALI NEPOSLUŠNOST PREMA ARMIJI BIH?
Osudila ga :(((((((((( E sto ti je pravda :(
Koliko sam skontao,kribv je samo za onih 12 četnika iz augusta 95.Ko ima je.be mater,poslije Srebrenice ih je trebalo na komadiće rezati.
nego šta četo nego slavna Armija BiH,toljagama smo vas mlatili dok se nismo naoružali od vas.Sa vodovodnom cijevi od pola cola sam zarobio prvu pušku......jadnici jadni
Dobi Rasim 3 godine,majku li vam cetnicku.
§ godine je dobio,posto je vec skoro 1,5 bio u hagu ostala mu je 1,5 god,moze podnijeti zahtjev za prijevremeno pustanje,sad odluka pade...
ahahaahha lol @Bubo SLAVNA ARMIJA BIh??? :-) Turčine, stvarno imaš smisla za humor
Pratite uzivo na slijedecem linku: http://domovina.xs4all.nl/eng/court1engv.asx
jbg, ne mogu da pratim FTV, na poslu sam...drzim fige da stvarno bude praveda kazna - oslobodjen!
i ja se nadam objektivnoj presudi,a to je NIJE KRIV
Odje..i Cetnik jedan stari zar te jos nisu ubili