Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to oni hoce da se sastanu da bi dorovorili kako treba da i BiH prizna Kosovo i da pojedu masljenjak kod rodbine.
Ovaj sajt je fasisticki , i uveliko raspiruje mrznju medju narodima. Taj fasizam ce najvise stete napraviti upravo Muslimanima...saznacete uskoro !
hgckghk
@boki boki pusi kitu! i dodiku i vuku i haretu!!!
Željko Komšić neće da se sastane sa šefom srpske diplomatije.Eto koliko je moguć zajednički život u tzv.BiH.Kakva crna multietničnost.Nego sa braćom Rusima treba poraditi na nezavisnosti Srpske,a onda neka vrište i jauču u Sarajevu do mile volje.Smijem da potpišem da će Rusi dati signal Miletu da izdvoji Srpsku iz monstrum države tzv.BiH,ako već nisu.Samo polako.Ali neka onda pokušaju baščaršijski feudalci samo da pisnu,i oni magarci iz OHR-a,i mentori iz fašističke Amerike.Bakir Hadžiomerović i ono drugo govno Slobodan Vasković samo laju.A ruski kapital je već uveiko u Republici Srpskoj.E,e,pa nije Rusija, Irak,Nikaragva,Vijetnam,Srbija ili neka druga banana država.Samo polako dragi moji sunarodnici.Sloboda je blizu.
@boki boki pusi kitu! i dodiku i vuku i haretu!!!
Bosako ne lupaj.Vuk u vrijeme krize na ovim prostorima i nije bio u vojsci.Kao ni Dodik i Kuzmanović.Za razliku od Hareta recimo!
Dobrodosli gospodine Jeremicu. U Republici Srspkoj osjecajte se kao svoj na svome. Zivjela Republika Srpska, zivjela Srbija !!!
zlocinci izmedju sebe
mora da ce da pita mile jeremica koliko tenkova moze da mu posalje za proglasavanje referenduma.