Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš djubre jedno lažljivo pokvareno...
zasto mu niko ne kaze da se OKUPA ?
Nikad kraja Turskom zulumu...
To ti je cista despotija,sto nisu oruzjem u ratu porusili sada pod okupacijom ruse. Taj okupacioni etnoss ne poznaje nikakvee norme ili pravila. A nasi volovi samo gledaju sta nam rade fasisti.
Emire moj lijepi opet smo te shebali!
Na cehri mu se vidi da je Bosanac. A postupcima to i dokazuje - od genijalnosti do potpunog ludila...
Gdje su sada likovi iz Zemaljskog muzeja BiH (ona vristeca Zilka ili tako nesto) i Drzavne komisije za zastitu kulturno-istorijskog i prirodnog naslijedja BiH (Dubravko Lovrenovic)? Da, isti oni koji su blokirali istrazivanja u Visokom? Sta je, raja ste s Emirom/Nemanjom pa ne biste da reagujete - neka se to nekako samo od sebe rjesava... Gdje su vam sada principi i profesionalni standardi?
Jadno je u kojoj mjeri covjek moze izgubiti samopoštovanje, a time i poštovanje za svoje okruženje.
OVDJE KOD NAS NI KAMEN VISE MIRA NEMA
Ал су ове потурице културан народ! Псовка, клетва и неписменост су оличење културе једног милета.
Sad nek se Kan srami kome je dao umjetničko priznanje ...
razbila je trebinjski svercerski lanac eno ih pjene od muke pa se provaljuju cmizdreci ko djeca za ovim kamenom sa austrijske karaule koji se razvlaci preko 50 godina cujem da ce trebinjs dileri tek dobiti po glavi
TOOOOO KUSTA MAJSTORE....BOLJE TO ISKORISTITI ZA NOVI GRAD, NEGO ZA STARU TVRDJAVU, PA UZ TO JOS AUSTROUGARSKU...HAHHAHAHHA
bahatost reditelja je enormna. upravo je pokazao svoj \"stav\" prema kulturi. da mu nije bilo sidrana, ostao bi gnjida. treba procitati \"smrt je neprovjerena glasina\" gdje nesvjesno sebe sekcira, na kraju do gnjide.
KUSTA KOJI SI TI PAPAK NESTO KAO BORA CORBA VALJDA TO DOLAZI SA GODINAMA
ja da sam umjesto tebe ja bi napravio na drini cupriju srpsku
trebinje nije bosna i hercegovina balici