Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne hvaleci mu karaktera, sve sto je napisao o fejsu i psihologiji lajkanja i pljuvanja tim putem je sasvim tacno ...
e ajd iskreno .. prije neg krenete zugati o emiru, procitajte clanak
i onaj jova zmaj je umetnik svi su oni isti mislim umetnici
Emire ti si blento.Nevolim vrijedjati oprosti omsklo mi se
Daj bolan ostavi ti nas na miru eto imas ono sto si izabrao i dolje sedi pravi pare i uzivaj a nas zaboravi to je najbolje, i pusti se tih glupih fraza i sta ti ja znam, budi razuman JER ONI KOJI SU TE VOLJELI I KOJIM SI USRCU BIO, VISE TO NISI...
ne gotivim ugursuza ali ovo sto je napisao je tako dobro receno.....
ON GOVOI O PERVERZIJI A U OVOM TEKSTU SE NIJE UDOSTJIO GOVORITI JEDNOSTAVNIM JEZIKOM, JEZIKOM OBIČNOG NARODA NEGO SE GAĐA PJESNIČKIM IZRAZIMA KAO DA MU JE TO NEKA PROFESIONALNA DEFORMACIJA; A NEMOGUĆE JE DA NE ZNA GOVORITI JEDNOSTAVNIM JEZIKOM:::A ZAŠTO NE ŽELI::::MOŽDA ZATO ŠTO JE ZAPRAVO I ON JEDAN TIPIČNI SEPTIČNJAK; OSOBA KOJA JE U SVOJ SUŠTINI HOJRAT; SAMO NAMAZAN SA PAR MANIRA I FRAZA ZAPADA....GDJE JE SKROMNOST? ZA MENE JE ODAVNO POKAZAO SVOJU SKROMNOST KAD SE OBRUŠIO NA SLABIJEG OD SEBE- NIKOLAIDISA: JA LJUDE CIJENIM PO NJIHOVJ DOBROTI I SKORMNOSTI: ZA MENE SAMO PRAVI SLABIĆ UDAA NA SLABIJE OD SEBE, A MENI SE ČINI DA OVAJ TO RADI...UZ SVOJU \"ELOKVENTNOST\" IZRAŽAVANJA, KOJA SE SVODI NA POJMOVE IZ SVIJETA KANALIZACIJE...ZAISTA DIVNO I ELEGANTNO; NEMA ŠTA!!!
BITI \"EMIR KUSTURICA\", ČINI MI SE DA JE EMIR KUSTRUICA IZUZETNO SKLON DA \"UDARA NA SLABIJEG OD SEBE\", U OVOM SLUČAJU OBIČNE MALE SMRTNIKE SA FACEBOOKA. PITAM SE VIDI LI ON IŠTA NEETIČNO U TAKVOM JEDNOM PONAŠANJU. Ne znam šta je loše u tome da \"obični mali smrtnici\" zadovolje onu sasvim prirodnu ljudsku potrebu za dokazivanjem vlastite vrijednosti na one jednostavnije i pristupačnije načine, ako već iz ovih ili onih razloga ne mogu \"uspjeti\" u životu po onim konvencijnalnim standardima definicije \"uspjeha\" , po kojoj je Emir Kusturica uspješan čovjek ( dakle, novac, i/ili uticaj, i/ili prestiž/popularnost),
Nemogu da vjerujem da kada neki \"ss\" napise komentar \"Sretan ti rođendan voljena NDH,10 travanj !!!\", to prolazi bez problema kod Klix-ovog administratora, a kada ja reagujem pa podnaslovnu kategorizaciju Emira u \"nekadasnje\" Sarajlije rijecima \"Znaci li to da smo svi koji zivimo van Sarajeva nekadasnje Sarajlije, a sljam koji se rodio vani a danas zivi u Sarajevu su prave Sarajlije\". Ne mislim ja na sve koji su se doselili, kao i moj pradjed nekada davno, nego na one medju njima koji su dokazani sljam. Sramite se Klix-ovci za odobravanje fasistickih parola i teskih uvreda i poganstine.
nisi protiv bosnjaka, ali se gadis svega onog sto vole bosnjaci, ako sam dobro razumio.
Sta se laktas smece od insana. Ti si ovdje u B i H zaboravljen i ne bitan niko te ne voli. Sretan ti vaskrs i svima koji slave.
samo da mu nepamtim pojedine izjave (\"ko ne voli dabic rasu, neka pusi ki\'u nasu\")....sad bi rekao, koja legenda....
NARODU HLJEBA I IGARA...USTVARI, INTERNETA I PORTALA.
Pozdrav iz Šehera i lepa želja usput - Goni se bre (koja ironija, \'bre\', najčešće upotrebljavana riječ u smrdiji, je turska riječ) u tri lepe p.ič.k.e mat.er.ine.
Dođi smrdino, otiđi kod Ferhatovića na ćevape, prošetaj Gradom, neće se niko ni okrenuti za tobom, odmori se i ne rise toliko.
sKukanjac e bre sarajevci,sulimani i ostali neortodoksi! Da ste bili pametni ko sto je emir,pa da ste se lepo prepustili svetosavskoj plemenitoj vilozofiji,ne bi vam ratna dejstva srusila tolko djamija! Sami biste ij rusili,pustali bradu i kosu i pili viski,il makar brlju sa sledbenicima najveceg evropskog gerilca,antifasiste cica Draze!
Lijepi rat koji me otjera daleko od ove bagre!