Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste oni su bili \"teroristi\" zato sto su branili Bosnu od okupatora,a sta li su onda ovi tvoji bili koji su prostirali crveni tepih svakom ko bi probao da nas porobi? Ma SMRRRR!!!
Gavrilo heroj,a ne terorista....
Ajd sto nam vlasi j.ebu manekenke i onda ih uvaljuju nasim fudbalerima,al sto nam djecu prave i j.ebu nam drzavu.I ovaj Kusturice,nek se vratio djedovskoj v.jeri,ima para,mi baHlijaci jos trosimo onu vrecu brasna sto su djedovi dobili za p.oturcenje.Vrijeme je da ocistimo i.kone na prasnjavim tavanima koje su nam ti isti djedovi ostavili.Pa u nama tece cista h.riscanska krv.Nas i izvorni i.slam smatra i.zmetom od v.jere.Nije danas laHko biti baHlijac,to je Emir davno uvidio
kako to da vi srbi svrsavatae na tog lojavog baliju firauna sa gorice. jadni vi kad vam je on ogledalo kulture. mi smo se njega u sarajevu davno rjesili zajedno sa onim drugim firaunom bregom. kad je izd\'o svoj narod, izdace i vas kad dobro napuni dzepove.
eee Nemanja Nemanja, obit ce ti se ovo od glavu, kad tad.. spodobo bradata
VLASINO CITAJ : 1/ Sjediste Bosanskog pasaluka bilo je u Banjoj Luci od 1550-1639, zatim u Sarajevu (1639-1687), pa u Travniku 1878.g. 2/ Banja Luka je u zadnjih sto godina imala jednu od najdramatičnijih demografskih promjena u Bosni i Hercegovini, što je ponajviše utjecalo na etničku strukturu njenog stanovništva. U prvom popisu stanovništva koji je obavila Austro-Ugarska 1879. godine vjerski sastav Banja Luke je bio slijedeći: 67,71% muslimani, 19,8% pravoslavci i 10,52% katolici 3/ Najveća imigracija Srba u Banja Luku prije rata se dogodila nakon zemljotresa 1969. godine, kad su se u Banjoj Luci izgradila mnoga stambena naselja u sklopu generalne rekonstrukcije grada. Pored toga oko 25.000 Srba i Crnogoraca je doseljeno u Banja Luku u sklopu selidbe vojne administracije JNA. 1991. godine grad Banja Luka je i dalje bila etnički izmiješan grad,
Gavrilo Princip nije heroj,nego terorista ne samo da je ubio Franca Ferdinanda,nego i njegovu trudnu ženu.A što se tiče Kusturice on kao i Meša Selimović,Ivo Andrić izjasnio se kao Srbin za rad vlastitih interesa.Kusturica gleda samo svoj interes,pa je za rad tog odbacio svoju vjeru
Žalosno je gledati kako ovoga Kusturicu razvaljuje nostalgija za Bosnom i bošnjaštvom. Samo duboko je zagazio. Teško da se poslije posrbljavanja vrati svojoj izvornoj naciji tj. Bošnjacima. Ali opet kažem to nije nemoguće jer je Bog uzvišeni svemoguć i može da se smiluje svakoj izgubljenoj duši. Amin.
Ovo je još jedan u nizu dokaza da je Mlada Bosna bila teroristička organizacija tj. organizacija koja je radila za ideju Velike Srbije tako da je Gavrilo Princip sa svojim terorističkim aktom nanio šteti državi BiH za koju je bilo bolje da je ostala pod okupacijom Austrougarske monarhije nego što se poslije našla pod okupacijom Velike Srbije sve do 1992. godine kada stiče nezavisnost na referendumu.
Znao je Hitler koga će proganjati.Slava ti.
Bravo Kusta. S.m.r.t svim agresorima Bosne.
Hehe, uvijek ćemo biti 24 posto... a ti ćeš uvijek biti 49 posto...
Je.b.em i Principa i M.Bosnu ja bi volio da smo danas dio Austrije, bili bi gospoda, a danas smo hrpa budala kojima je bitno šta znojavi , lojavi Kusturica kaže. FUJ !
PUTIN i KONAN... Sto vam ga ovaj suknu. Hahahhahahahaa
PITAJ MAMU!!! U stvari, ne moras, reci joj da samo otvori usta, pa pogledaj!!!
OOOOOOOOOOO, PUTINE!!!! PITAJ MAMU!!! U stvari, ne moras, reci joj da samo otvori usta, pa pogledaj!!!
Pjenite li TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII