Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi genocidasi nemogu se oprat stoljecima. Poz. iz Republike Kosovo...
Vučić čak neće ni da se opravda i pruži dokaze u suprotno. Vučić smatra da je on srbin i kao takav se neće pravdati čak ni za masakre hiljada. Čovjek nema kapacitet da shvati bol jednog čovjeka, jednog jedinog čovjeka a zamisli hiljade. Taj vučić je čovjek pun mržnje, pun sebe, i neko ko svoju savjest zakopava duboko jer bi ga to puno bolilo i sramota da živi s natpisom da su srbi bili životinje u ratu a on jedan od njih.
LAŽ, LAŽ I SAMO LĀŽ SRBIJU SPAŠAVA....
Kratko i jasno receno
Najača repubLJika Kosovo. Ovako smo mi u BiH trebali osuditi sve one koje negiraju činjenice i zločine počinjene nad svim narodima. Ali nikad se to neće desiti, jer nam je sud korumpiran.
Stara sale kaze: Pitao Vule Kurtu: Jel' Kurto, morem li ja na Kosovo? Kurto mu odgovori: Mozes, al' prvo u dupe da ti ga stavim! Vule ce na to: OK, Kurto ga upita: Sa Vazeljin ili bez Vazeljin? Vule odgovori: Sa Vazeljin, manje ce da boli Na to Kurto: Vazeljin, Vazeljin, ajde i ti!
Vuchko ce sprziti famozne usnice, chorbom koju mu Arbanasi zaprzavaju.
Glavni meteorolog na Kosovu se zovr: Aljeti Azimi.....direktor vodovoda i kanalizacije se zove Izmet Fekalji..a predsjednik opštine u Kosovskoj Mitrovici (južni dio) se zove Isterimo Vljasi....
Sjaši Kurti da uzjaše Murti
Znači za Vučića je Kosovo zabranjena teritorija.Albanci ga ne vade
Nije bolan bitno jesi li Hrvat Srbin ili Musliman.... bitno je da si Musliman.
@fbUser1571384906 Ako hoces da budes smijesan, bar nauci vic kako treba! Ne sramo ti se, jadan bio!