Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješan lik.... Doktorirao u metropoli zvanom Bihać. Jos nije skonto kao istoričar otkud naziv Bošnjak....
nista bez dogovora....ja da se pitam....samo 21 novembar.. dan kada je rat stao !!!!!!!
mirna Bosna....eh da mi je vlast...al mi se gadi politika
Haj ne seri, vidis da 30 g. RS niti pokusava niti ju iko moze natjerati da slavi. Puste zelje Bosnjaka svedenih u Euro Palestinu.
Eto pošto mi je klix izbrisao komentar, opet isti postavljam. Smiješan lik.... Doktorirao u metropoli zvanom Bihać. Jos nije skonto kao istoričar otkud naziv Bošnjak....
Potpuno je nevjerovatno da klix daje medijski prostor ljudima koji misle da je jos na snazi Alijin ustav iz 92.
A haaa yes yes...ovaj mazlum nije čuo za Dejton i anex 4 tj ustav dejtonske BiH
Nas Kurt je isti Cak Noris i Sotorinu je on vratio nazad BiH
Koji ste vi ludaci.. inace drzave nastaju voljom naroda, toga u BiH nije bilo... proglasite svoj kalifat na teritoriji na kojoj zivite - a ne tamo gde biste zeleli da vladate. Srpski narod se 100% odupire turskom opanku da ih gazi.
@Alsalibbiyyin Kako nije bilo volje naroda ebo ga ti. Voljom 64 % gradjana BiH, dakle demokratskom vecinom izglasana je nezavisnost iste. Ti hoces da kazes da drzava nastaje iskljucivo stopostotnim koncezusom svih gradjana, sto je glupost. Demokratija je sistem gdje je volja vecine sve. To sto ste se ti i slicni bolesnici homogenizirali oko kojekakve velikodrzavne ideje sa istoka ili zapada, to je vec samo vas problem. Ako ti se ne svidja u BiH, marsh stoko, ko te zaustavlja.
Sutkorina
Imas li rijesenje ako drugi ne postuju zakon.Lahko je laprdati i vikati,trebalo bi,moralo bi.Neznam sta mi bi da citam tvoj komentar.
Slazem se i mislim da je ta odluka obavezujuca bila i za OHR i uspavanog predstavnika Inzka da je provede u djelo na citavoj teritoriji BIH a on to nije za 11 godina svoga parazitizma u ovoj drzavi nije udpio sprovesti u djelo a zgurao je par milijuna eura u svoje dzepov za svoj ne rad.
Ima kose za dva cešljanja
slijedece velike proteste organizovati ispred ohra i protiv visokog predstavnika koji ocigledno nista ne radi jer pustaju sve a zbog njih smo zaglavili mislim daa bi se tek tada malo vise pozabavili sa pravilima dejtona
Vid mi gloove prava lijaskaba,ko veli aljo donio zakon u ratu i on je na snazi dok se ne promijeni,pa ima ustav RS iz 9.1.1992 koji je stariji od aljine odluke gdje pise da ce biti pripojena Srbiji i da je praznik Vidovdan pa i on je na snazi znaci
Aha nemate mogućnost štele u rs hahaha,pa se i ne slavi tamo .