Komentari (508)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek lijepo kaze "pokazite mi", a botovi se uspalili senilan pa senilan. Sta je problem, za takvo nesro mora postojati dokumentacija koju covjek trazi, pokazi je i problem rijesen.
Pa ima slika disertacije i on potpisan kao mentor,samo što to neće mediji da objave
SDA BAGRA
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Covjece, sta su drugi radili dok je moj otac nosao pušku da se odbrani od rata koji su ovakvi nepismenjaci i zakuhali. Očima ne mogu gledat izdajnike ove zemlje koji za siću zatvaraju oči pred istinom i brane neobranjivo. Gle ti njima priče - da su zapravo oni koji žele istinu na vidjelo neprijatelji, dušmani... Sramno.
Postovanje prema tvom ocu I kamo srece da je pucao u ove ljudske izrode .
Ja, i?
"Ali, da se naviknemo razgovarati precizno, etično i pošteno" . Nema tu ni jednog ni drugog, ni treceg.
haj haj diploma, ja bih istrazio i kako je uopce postavljena za direktoricu, koji su tu kriteriji bili, tko su joj bili konkurenti i - zasto je ona bila "strucnija"!!!!, jos malo posla za raznorazne agencije !
Seljanka Čaušesku
Covjek govori istinu i nevidim razlog da suprotno govori, a gospodja isto ako ima dokaze a neke svjedoke uvlakace. Cinjenica da U zagrebu nije nista zavrsila a u sluzbenoj Biografiji pise da je bila na toj klinici sto znaci da je slagal.
Ma čovjek stariji pa se ne sjeća😁
hahah ... nego prisjetite se Vi da Vam nije kolega Senad Mehmedbasic donosio kakve papire na potpis tih dana... ili mozda ima nesto s Vasim poptisom, pa se imporviziralo malo :)
Srbija i Hrvatska sa svojim satelitima u Bi H,psihološko propagandnim ratom sa medijskim izvođačima,Face tv,Klix,Avaz i drugim,pokušavaju izmišljanjem afera obezglaviti bošnjacku i probosansku politiku da bi se došlo do željenog cilja a koji nije nimalo dobar za BiH.
abd rat opet, mora se jbg
idi u siriju dole pa raduj kozojebu
Mislim,kako vrijeme odmiče,da će propasti pokušaji promjene izbornog zakona na štetu BiH.Sva dešavanja u BiH,strašan psihološki prolagandni rat koji se vodi protiv ljudi i stranaka koji su u vlasti a štite interese države,imaće za posljedicu otrežnjenja kod mnogih.U svim ovim dešavanjima,Seka je karika koja je smatrana da je naj slabija,ali su se prevarili.
Da je to jedini problem u ovom djelu države.Sve je SDA već u ratu a posebno nakon podredila sebi i svojim članovima.Da sam bio licemjer i gledao lićni interes uzeo bi člansku SDA i zaposlio se na jednom od bezbroj konkurisanih poslova gdje sam odbijen sa najboljim referensama.Oružane snage,pošta,vodovod,elektroprivreda,pravosuđe,vlada FBIH,hitna pomoć i da ne nabrajam dalje su firme i institucije gdje sam odbijen za posao pored najboljih referensi.
Kko je jak ovaj farmaceutska, privatno-zdravstveni lobi. Žena je otjerala šljam sa UKC i vidi na šta su spremni da olaju poštenu ženu. Kad vidite one sline gavrankapetanoviće jasno je da je žena u pravu.
i nije to sve, Fahira Fejzic Cengic, je ista prica, ako neko ne vjeruje, neka provjeri
Asima treba pregledati u ukcs i utvrdiće mu dijagnozu amnezija i stvar riješena, ali to važi samo za Sarajevo. Sebija je regionalna šou zvijezda.
Postoje dokazi i dokumenti da si ti ugledni doktore kako te hadzifejz nazvao jedan obicni Plagijator i bitanga time se bavi
Odes na medicinski fakultet bilo koji Uplatis neku simbolicnu sumu novca cca 20KM ili 100KN Dobijes ispis svih ispita koje si polozio Objavis i zavrsis Da to imaju, mislis da ne bi objavili?