Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Kurdi bi malo Turske, malo Iraka, Sirije, Irana, Armenije. Eh
ma kurdi bi bili malo Veliki :-D to su americki pijuni, koji sluze za destabilizaciju podrucja onda kada to amerima zatreba...... ...svugdje trebas imati spreman jedan trn zaboden, ako zelis kontrolisati svijet...e kurdi su taj trn za taj region...
Kurdi su kao i Bošnjaci ,narod, a nisu NACIJA...nemaju svoje nacionalne države ... Bosnjaci sa ostala dva konstitutivna naroda, tvore bosanskohercegovacku naciju!
@dr.Natasha budi tolerantna i saslušaj čovjeka ako hoćeš da tebe da slušaju.Nije istina od tebe počela niti od ovog "bosnjaka". On ima svoje viđenje cijele priče i ja to cijenim,tim više što je taksativno nabrojao šta ga muči.
Ovaj bosnjak.bosnjak 77,molim te ne siri mrznju,dosta vise!!!kompleksasu!!!od takvih je i krenulo sve,dosta vise pobogu,na svaki post stavljas isto!!!!
E sad se, nakon ovoga trebamo zabrinuti. Al stvarno. Pa hej....
Hvala Kurdima, Pingvinima, Sudancima, ceka se jos podrska Mongolaca Vratit ce se Walteer
Bolje da se malo informisete prije nego pocnete podcjenjivati nekoga. Samo da znate da u Erbilu (koji je glavni grad pokrajine Kurdistan) obicni espreso kosta 3 dolara, a ulice su pune novih auto sto mi samo mozemo sanjati. Hoteli su im kakve mi necemo imati za 50 godina, a povrh svega imaju i autoput.
nista dok ne krene Band Aid for JMBG na Wembliju. Uf sto ce onda sadake da bude ako to bidne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raspametili su nas. Pogledajte samo onaj cirkus koji se godinama pravi oko Boška i Admire, "sarajevskih Romea i Julije", cijeli grad zna o cemu se zapravo radi ali sipaju nam u glavu neku šuplju kretensku pricu. Pocece nam djeca vjerovati u sve to koliko su agresivni. Snimaju filmove, pišu price, rade se dokumentarci. Zabranjeno pušenje snimilo pjesmu. I šta ce biti za 10-20 godina kad polahko uvehnu ovi koj su sve to preživjeli? Kako cemo se sjecati rata? Po Srdanu Aleksicu, heroju, nadcovjeku, cestitom Trebinjcu, po Bošku i Admiri, po još nekom tamo Srbinu kojeg ce izvuci iz naftalina i promovisati ga u vrhovnu moralnu velicinu jer je recimo sacuvao fotografije iz porodicnog albuma ubijenog Bošnjaka pa poslije 30 godina predao djetetu ubijenog koje se sasvim slucajn zateklo u Foci u koju je došlo iz neke Amerike ili Australije, zaboravivši i jezik i ko je i šta je. Pun mi je kufer ovih sranja. Ovaj rat bio je sasvim nešto drugo, nije Trebinje Srdan Aleksic, Trebinje je Božidar Vucurevic i ostalih 99% trebinjskih Srba koji su sa kamama i puškama u ruci pobili i protjerali i porušili sve što je podsjecalo na islam i muslimane. Nije ratno Sarajevo Boško niti šta ja znam tamo nešto, ratno Sarajevo je Enver Šehovic, Zaim Imamovic. Prica o ratnom Sarajevu treba da bude prica o paklu na Žuc koju su odbranili borci iz Istocne Bosne. Prica o ratnom Sarajevu je prica o ovodunjaluckom džehennemu koji su prošli branioci Stupa i Otesa koje su gazili tenkovi po rovovima. Prica o ratno Sarajevu je prica o okruženoj Dobrinji gdje su civili živjeli u istim zgradama gdje su bile linije i gdje je razmak izmedu naših i cetnickih položaja bio na 20 metara i td... I što da ne, prica o Sarajevu i prica o ratu u Bosni je prica o vrhovnom komadantu Aliji Izetbegovicu kojima mnogi ovi demonstranti spominju mater redovno, to je prica o herojima Bihaca i Krajine, herojima Mostara, Goražda, Srebrenice, Žepe, herojima Srednje Bosne i svim ostalim koji su svak na svoj nacin prošli pakao. Ne smijemo dozvoliti da sjecanje o ratu bude sjecanje na dezertere, kriminalce i td, da nam se nekakvi izuzeci predstavljaju primjerom koji je centralni u ovoj cijeloj prici. A saznace se istina inšallah. Titoisticka stoka pljuje po "istocnjacima" i Sandžaklijama, a ti "papci Istocnjaci i Sandžaklije" su po svojim bespravno napravljenim kucama držali pola linija u ovom gradu, to svak zna, kreni od Ilidže pa preko Vogošcanskog ratišta. Ali šta znaju šminkeri, u nekim naseljima od 20 stanova bio je jedan borac, a negdje nijedna muška glava starija od 15 godina nije bila a da nije nosila pušku.
Ti si prijatelju potpuno u pravu. Ono što je jedino sigurno da ste vi potpuno raspamećeni - jedni hoćete građansku, drugi islamsku BiH, jedni hoćete pomirenje, drugi zaoštravanje situacije, jedni podržavaju Erdogana, drugi ga mrze, jedni volite Amere, drugi volite islamiste, jedni podržavaju Asada, drugi pobunjenike.
Ti, ne samo da si fulio članak, fulio si i planetu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)