Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
In salah, Amin ya rabi
Ja sam iz miješanog braka i slavim sve 😀
Boli te briga,za bajrame jedes baklave za bozice meso.... uživas.....
tako je najbolje
InsaAllah da Allah ukabuli svakome ko ko kurban zakolje Amin.Veliki je to osjecaj i poseban dan.
Uplatio kurban u El Iman udruzenje. Znam da sam dao novac u tacne ruke i da ce se sirotinja nahraniti. Nikad vise necu davati Islamskoj zajednici novac, glavnim sponzorima SDA stranke!
@Hoschef E tesko tebi pa po klixu komentarises gdje si uplatio i da li ide SDAu ili ne. To onaj gore odlucuje ocito nemas veze sa vezom
ALA NE MOGU OVIH GOVNARA STO PISU PO KOMENTARIMA.IDI TE BOLJE STAVITE GLAVU U SAHT I PITAJ TE SE JESTE LI U REDU
ALA NE MOGU OVIH GOVNARA KOJI PISU BUDALASTINE
Zbači samo se u nedelju ne radi😜
Ibrahim je "čuo" glas boga koji mu naređuje da zakolje sina. To mi danas slavimo! Kada neki nesretnik u naše vrijeme "čuje" sličan glas obično "proslavi" na psihijatriji.
Ja kontala cijelo vrijeme da je u Subotu 😱 dobro je, imam vremena praviti kolace 🎉😆
Religija nudi samo jednostavna rješenja
VJERA JE RELATIVAN POJAM ČESTO SE KORISTI SAMO IZ KORISTI.NAŽALOST A NASREĆU TZV VJERNIKA.
Hoce bit neke instrukcije ko za klanje kurbana
zasto mi obrisaste profil? zato sto sam rekao da su klanja po dvoristima primitivna?
Bosnje vole sve obiljeziti i bajrame i nove godine (hidzretske i gregorijanske) i vole 1.maj i vole 8.mart . Zaljubljene Bosnje vole i 14.februar . Bosnje vole i na Cevljanovice, i na Dzumu petkom. Vole i kolo oni. Svako ce za svoje odgovarati vele Bosnje. Koliko ce Bosnji doci na Bajram namaz bez abdesta, a koliko ce ih otici s nogu popiti koju odmah nakon namaza.
Svako za s'e travu pase!
Hoceli Niksic Masic i Magazinovic klanjati Bajram?