Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodu MMFu mjesto akciza za gorivo, pa nek radi MMF šta hoće. A vi autoput za odlazak iz BiH i auta !! MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ bando !
MAJSTOROVIĆu nosi kući RADIOAKTIVE I TEŠKE METALE iz mulja jablaničkog, divno je kad teški metali stoje u vodi , pa se ne smije koristiti ni za poljoprivrede. PRAVIO BI EGIPAT hidrocentrale da voli radioaktivnsot na svojim njivama i trepezi, 7000 godina njima Nil prolazi neiskorišten !
LOPOVI, pokrali ste svu šumu, Bakir prvi i Čović ! Sada hoćete hisrocentrale i kancerogene metale u mulju da zasutave poplave jer ih goleti ne mogu zaustaviti. ZAKON o ŠUMAMA BANDO LOPOVSKA. Znamo mi lopova KUPUSOVIĆA dobro IZ BIČAKČIĆA VREMENA !
pozurite i na vodi da ogulite narod,kako ste nas poceli zaduzivati doci ce mmf po SVOJU vodu
A redukcije vode 100% ?!?!?
EJŠ!
Nista ne brini jos malo pa je nece vise ni biti, sto ne rasprodati za ostalo ce se majka priroda pobrinuti
ne cijenimo sto imamo...............
cijeni bijeda ali jpg guzonjine se pikaju