"Obrazovanje gradi BiH"
69

Kupite zidni kalendar i učestvujte u stipendiranju djece

Klix.ba
Udruženje "Obrazovanje gradi BiH" i njegov izvršni direktor Jovan Divjak pozivaju vas da otkupom zidnog kalendara za 2013. godinu učestvujete u stipendiranju djece žrtava rata, invalidne, talentovane, socijalno ugrožene djece i djece romske nacionalne manjine u školskoj 2013/2014. godini.
Ovo udruženje, u cilju prikupljanja sredstava za stipendiranje djece i mladih, već četrnaestu godinu štampa zidni kalendar čijom prodajom obezbijedi 50-60 godišnjih stipendija.

Za 2013. godinu izradili su kalendar na temu "Mostovi i rijeke BiH". Na šest stranica kalendara nalaze se dječiji crteži mostova u BiH te tekstovi o rijekama u BiH i Udruženju na bosanskom, engleskom, francuskom i italijanskom jeziku. Cijena jednog kalendara iznosi 6 KM s PDV-om.

Uvaženi, pozivamo vas da podržite projekat - Kalendar 2013. - "Mostovi i rijeke BiH" tako što bi otkupili određen broj kalendara ili lobirali kod partnera da otkupe odgovarajući broj kalendara i na taj način učestvuju u stipendiranju djece i mladih u Bosni i Hercegovini.

Ako se odlučite da otkupite više od 100 kalendara s pojedinačnom cijenom od 6,30 KM (s PDV-om), tada ćemo na podložnom listu kalendara štampati podatke o vašoj firmi (logo, adresa, telefon), navodi se u saopćenju za javnost Udruženja.