{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kupite suvenir i pomozite borbu protiv narkomanije

S
28.5.2011. u 12:26
0
0
Kupite suvenir i pomozite borbu protiv narkomanije
0
Učenice Srednje trgovačke škole u Sarajevu priključile su se humanitarnoj akciji TVSA "Linija života". Na Trgu djece Sarajeva ispred BBI-a prodaju suvenire izrađene na radionicama sekcija, a sva sredstva donirat će akciji.
Na jednoj od prethodnih izložbi održanih u školi, učenice su prikupile sredstva od kojih su finansirale izradu suvenira.

"Želja nam je bila da to što smo zaradili iskoristimo u korisne svrhe, te smo se odlučile priključiti akciji 'Linija života' i donirati koliko god uspijemo skupiti prodajom svojih unikatnih suvenira", kažu učenice Srednje trgovačke škole u Sarajevu, koje smo zatekli pored lijepo urađenog štanda sa raznim suvenirima na kojima dominiraju motivi Sarajeva, ali i drugi zanimljivi motivi.

TVSA već nekoliko sedmica redovno organizira prikupljanje sredstava za razne potrebe, a u direktnoj emisiji ove nedjelje u 19 sati prikupljat će se sredstva za program borbe protiv droga i liječenje bolesti ovisnosti Centra savremenih inicijativa. Svi koji ne stignu pred BBI-jem kupiti suvenir, akciju mogu podržati pozivom na telefon 090 292 010 i donirati tri konvertibilne marke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: