Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijesku i Grab za 80 KM po sadnici? Doduse nepise koje su visine biljke. Ako su metar visine onda je OK. Stalno pominjemo endemske vrste zasto nema Panciceve omorike ili Munike ako je projekat edukativnog karaktera o prirodnom naslijedju BiH? Nadam se da mogu da uspjevaju na toj nadmorskoj visini. Intepretacijska tabla fino zvuci i moglo bi fino izgledati ali to moze biti i komad daske koji ce nestati u toku mjesec dana poznavajuci nasu (ne)kulturu. Ko ce se brinuti o tim sadnicama?
Sasjekli su svu šumu na Vlašiču i sad bi da im narod pošumljava. Nece da može. A i ovo kazu da je vec pola sadnica rezervisano. Pola od koliko? A i cijena je baš domačinska ono u skladu sa EU.
U Sarajevu za 80KM možeš da dobiješ metar iscjepanih drva, a ti jedno prodaješ za 80KM. Neće ti to niko kupiti.
Skupo to drvo
Ovo bi moglo biti zanimljivo navijacima Zeljeznicara.
Ako neko hoće neka kupi metar drva pa mi pokloni.Kabulosum