Vjeko kuha u humanitarnoj akciji
104

FOTO / Kupi palačinak i zlatnu vrpcu - pomozi djeci

Sponzorirani članak
Ove subote, 16. februara, odvojite 2 KM i pomozite djeci koja boluju od raka u FBiH.

Delimano i Udruženje Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH ponovo su u humanitarnoj akciji za oboljelu djecu. Petnaestog februara je Međunarodni dan djece oboljele od raka.

U našoj državi je mnogo djece oboljelo i potrebna im je naša pomoć. Pored ljubavi, utješnog zagrljaja i osmijeha na licima neophodno im je pružiti finansijsku pomoć prijeko potrebnu za liječenje. Zato će u BiH ovaj dan biti obilježen nizom humanitarnih akcija.

Budite i vi dio humanitarnog projekta. Posjetite u subotu štand u Mercator centru na Socijalnom, u Ložioničkoj 16 u Sarajevu u periodu od 12:00 do 16:00 sati i učestvujte u humanitarnoj akciji uz Delimano i Vjekoslava Kramera Vjeku.

Vjeko će se otruditi da napravi što više ukusnih slanih i slatkih palačinaka, koje ćete moći kupiti za samo 1 KM.

"Ove godine promovisat ćemo Međunarodni dan djece oboljele i liječene od raka nošenjem zlatne vrpce koja predstavlja simbol borbe protiv dječijeg raka. Vrpce ćemo također prodavati za samo 1 KM. Tako će dragi naši sugrađani i sugrađanke moći za 2 KM kupiti palačinak i vrpcu, koje ćemo prodavati zajedno, a mi ćemo sav prikupljeni iznos donirati Udruženju. Očekujemo vas, dođite da zajedno budemo humani", poručuju organizatori humanitarnog projekta.