Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad naš brod tone, tone i zvona zvone, na jarbolima stojimo mi :P
DABOGDA ZA HLJEBA NEMALI.
Ovi srbi idu u propast i misle da ce im Sarajevo placati kredite, e pa nece moci tako brale, moracete raditi i otplacivati to naradnih 100 godina cetalji!!!
Mile samo napred,imaš punu podršku lol
Greska u KNJIZENJU . 400 miliona je na orocenoj stednji (pod sifrom narodno blago - meni drago) u bratskoj drzavi.
DOBRO TROŠITE, SAMO TAKO NASTAVITE !!!
tooooooo dodice......nisti ih maximalno, - 111,1 bravo
E sad ste vi iz revizorske sluzbe nadrljali, sad ce duduk raspisati referendum o validnosti vaseg izvjestaja, a kako je sigurno da ce se masa iz genocidne tvorevine negativno ijasniti o vasem izvjestaju onda ce dodik traziti otcjapljenej od vas,, A narod genocidne tvorevine tzv:\"rs\", ne treba da se brinete u nasoj genocidnoj tvorevini tece med i mlijeko duduk, ne vjerujte svojim ocima vec vjerujte meni, duduku.
nemozeee bit! tu se neko zezno! RS cvjeta i ekonomija raste iz dana uz dan. ocami reko dodik