Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako grad koji je podijeljen na nacionalnoj osnovi može biti prijestonica kulture, onda je i kultura otišla do vraga. Grad u kojem su ulice nazvane po fašistima, grad iz kojeg je istjeran fudbalski klub, grad u kojem nemaju svi ista prava... Ako su sve ovo obilježja kulturnog centra Evrope, onda neka bude.
koji epk, koje li novce oni peru? nisu u stanju izabrati lokalne vlasti, a ovamo neke kandidature!!! smrde.
pravi mostarci su vazda bili na carini,,mahali,,luci,,cernici,,tekiji,,brankovcu,, znaju pravi mostarci koji su,,i STA su i kakvi su!!!i pravoslavaca je više bilo pravih Mostaraca,,a Latini skutorski,,nikad bili nisu pravi mostarci!! nikad !!
@chs1975mostar Sto toliko forsirate taj termin "pravi mostarac" jel to onaj sto pije fuka citav dan, nema kerme u dzepu i laje na skutore, konjicane i gacane...
@chs1975mostar biti pravi mostarac ne znaci roditi se u mostaru. isto kao sto biti sarajlija ne znaci roditi se u sarajevu. to je puno dublje i sveobuhvatnije.
A Sarajeva nek je stid što je podržalo Banja Luku i tako se stavilo na njenu stranu. Puno bi korektnije bilo da su šutili iz grada Sarajeva.
nek vam aluminijski napravi salu!! kao sto vam je kupovao prvenstva za svinjski!! a jad i bol je sto vam Vlada FBIH,,je halalila dugove!! treba vas ugasiti kompletno!! umjesto da vas ugasi za sva vremena,, proslo je vase svinjsko i lištičko vrijeme,,od iduce godine idete u zaborav!!
Ajmo Mostar
Nadam se da ce ovo uspjet