Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pomirenja dok naš stav ne bude da je svaki zločin zločin, da je svaki zločinac zločinac i da je svaka zločinačka ideologija zločinačka. (tim redom).
@Balian bravo NAŠ STAV........stav svih nas i shvatanje da u svakom jatu ima zlocinaca (i nemoj misliti da ovim zelim nesto izjednaciti, nema izjednacenja....)
Njemacku su bombardovali i slomili do kraja 2 svjetskog rata i tek onda,priznali su zlocine. Isti slucaj sa Japanom. I poslije prve atomske bombe nisu htjeli da priznaju nista. Tek poslije druge su bili porazeni pa su priznali zlocine. Srbi su djelomicno porazeni, sto u Hrvatskoj, sto u BiH (Krajina). I opet ne shvataju nit priznaju genocid sto su pocinili. Bolesno i poremeceno! I sa tim narodom trebamo da gradimo zajednicku buducnost? Blago nama!
psihopate jednostavno
Dražen Erdemović je također priznao krivicu, i svjedočio protiv više optuženika. Pichketina je čak i plakala na sudu, oplakivalo ga dabogda !!
Ovaj Bralo inace fin covjek!! pa vidi mu samo face!!! Prosao sam kroz Ahmice isti dan nakon zlocina, sve se pusilo od paljevine, civili na bodlikavoj zici vise, Unprofor cuva mjesto a nema zivog stvora...ostat ce mi slike za cijeli zivot!!!
Pa ne bi ni uradio sta je uradio da ima imalo covjecnosti u sebi!!! Kako onda da prizna I da se kaje??!!
Nema tu neke mudrosti: ne osjećaju krivicu jer ne smatraju da su počinili zločin. Ne negiraju počinjeno djelo već ga ne smatraju zločinom.
Dovoljno govori iz kakvog naroda i kulture dolazi
Zato sto su rodjeni u komunizmu, skolovani u komunizmu i zivjeli u komunizmu. Komunizam je naucio ljude da lazu, naucio ih da predimenzioniraju, naucio ih korupciji, naucio ih da je neprijatelj uvijek tu i da samo sto ne napadne itd...itd... komunizam je isprao savjest kod ljudi.
ne bi nikada ni bio zlocinac da je znao za obraz i pokajanje......
Kaju se oni sigurno, samo sto glume pred javnost da ispadnu jaki. Slusajte intervjuje ljudi koji su bili u Hagu. Pricali su kako mnogi od njih vriste u snu, kako ne mogu da spavaju, kako su depresivni, itd.
Monstruizni UZP, genocid i agresija na međunarodno priznatu Republiku Bosnu i Hercegovinu. Never forget.
Vjerovatno što drugi isti kao oni nisu osuđeni za mnogo veće zločine pa čak možda i uzroke njoihovih zločina.. Takođe, vjerovatno i što su neki osuđeni nepravedno... Znate na šta mislim tj. i vi znate... Kada se bude sudilo onima koji pokrenuli osvetu u srebrenici i koji su ubijali žene i djecu onda ćemo pričati.. Za razliku od tih, u Srebrenici nisu ubijani djeca i žene nego upravo te kukavice koje su bježale kroz šumu zbog svojih zločina...
Da osjecaju krivicu nebi radili zlocine. Malo tu ima ljudstva ili nikako.
Bilo je i poricanja i to dosta,medjutim tu nastupa budzetski novac i onda se okrene...Bez budzetske sise nema ni zadojenosti a tom sisu zna se ko kontrolise