Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je problem razgovarati sa Kukićem, legitimna gospođo Majkić, nagrađeni gospodine Radmanoviću?
Cuj Majkicke.... ona o legitimnosti govori. Treba jos samo da se oglasi legitimni Vlajki. to je prava hrvatina koja je podrzavala rusenje Vukovara... HDZ nije ni svjestan u sta se upleo i sa kakvim ljudima trguje.
Gospodi iz SNSD-a je lijepo receno da je uplitanje u unutrasnje odnose u federaciji je direktno mijesanje u odnose u drugoj drzavi. Treba da se kazne za takve postupke.
BOLESNICI !
PREMINUO DOBRICA ĆOSIĆ !!!
Sokolac-x hajde više odaje.bi odavde psihopate. Odajebi!
@decak: hahahahaha Hajde sada mijenjaj nickove i baljezgaj sam sa sobom, ta ti je najdraza čini mi se.
Ti me upravo cinis nervoznim, jer kad nekome poput tebe moram replicirati to mi jako vrijedja intelekt.Ali eto cinim to u svrhu tvoje edukacije, pa to donekle moze opravdati ovo sto radim. Na koju se ti EU pozivas, ko vas zeli u EU uopste.Cist primjer mti je Turska.A poslednja desavanja u Svajcarskoj, Danskoj, Francuskoj dovoljno govori u prilog cinjenici da ce uskoro vam zabraniti slobodu kretanja ili zigoisati kao jevreje.Toliko vas vole. Ista stvar sa NATO paktom. Rusija je pogotovu na strani suverene BiH, do te mjere da zaobilazi zvanicne institucije nego ide direktno Dodiku na noge za bilo koji projekat ili diplomatsku aktivnost. Sve to sto ti smatras podrskom je samo deklarativnog karaktera bez bilo kakvog jasnog, istorijski utemeljenog, prijateljskog ili bilo kog drugog razlkoga.Otrcana fraza, stereotip: \" Podrzavamo suverenitet i ter. integritet BiH\", ŠTA TI HOĆEŠ DA KAŽEŠ SA OVIM KOMENTAROM,DA SE MI ODREKNEMO ROĐENE ZEMLJE ZBOG NEČIJE PODRŠKE ILI NE.
BiH ide prema NATO-u, NEZAUSTAVLJIVO a da li nas ko želi ili ne mene ne zanima ako ti nije u BiH dobro a ti putovnicu u ruke i vlak,mi bolje a ni rezervne domovine nemamo. PS.Poštedi nas svoje ispraznog\"akademskog\"razmišljanja
Sam bojkot SNSD-a i njegovo miješanje u politička dešavanja u drugom entitetu još više pokazuje međunarodnoj zajednici da je dejtonski sporazum nepravedan,RS može blokirati šta god želi,blokadu uspostave državnih institucija iz F BiH na taj način je nemoguća.Sam Dodik je milion puta govorio da ga federacija ne zanima a vidi sada.Netom poslije izbora,odmah je tražio i podršku sds-a a zna se zašto,zato što je SDP dobio ogroman broj glasova. Ja lično bih volio da je HDZ predložio Martina Raguža,čovjek zaslužuje da zauzme tu važnu funkciju ali ne oni predložiše anemičnu Krišto,najgori mogući izbor.Ako g.Kukić ne prođe,kompromis će biti Martin Raguž,samo bojim se da zbog toga što Martina vole i neHrvati da neće dobiti podršku iz svoje baze,kod njih si odmah sumljiv ako te drugi poštuju i cijene @decak iz vodo.... Gdje ja to pišem o odbrojanim danma nekog entiteta?????? Ja samo kažem SNSD MOŽE da određuje ko je legitiman ko nije u F BiH a F BiH to ne može u RS, neravnopravnost
Trose nase vrijeme, druze se i sastance a unaprijed se zna da rjesenja biti nece ali neka moze im se sami smo ih birali ....
@decak: Ostatke projekta Velika Srbija, ćemo uz pomoć EU i NATOa, i to ako nam budu trebali, iskorijeniti vrlo skoro. Jedino sigurno u budućnosti je suverena BiH. Ako malo pažljivije slušaš vodjećeš da nema države koja ne podržava suverenitet BiH, mislim prvenstveno na USA, UK, D, F, i Rusija itd. 24% je nešto u tvojoj primitivnoj glavi jer te je strah kad nisi uz svoje krdo, znaš da si ograničen intelektialno i nesposoban da se sam brineš o sebi. Veliki kukavičluk i intelektualna ograničenost te čine bijednikom sa dna kace nažalost.
@Ultravox Oni nas 100%. Šta onda ako on njih ni 2% ne .ebe. P.S. Ne znam koliko sam pametan, ali sam sigurno raspamećen .... %. Nemoj pjeniti bezzzzzveze.
Sam bojkot SNSD-a i njegovo miješanje u politička dešavanja u drugom entitetu još više pokazuje međunarodnoj zajednici da je dejtonski sporazum nepravedan,RS može blokirati šta god želi,blokadu uspostave državnih institucija iz F BiH na taj način je nemoguća.Sam Dodik je milion puta govorio da ga federacija ne zanima a vidi sada.Netom poslije izbora,odmah je tražio i podršku sds-a a zna se zašto,zato što je SDP dobio ogroman broj glasova. Ja lično bih volio da je HDZ predložio Martina Raguža,čovjek zaslužuje da zauzme tu važnu funkciju ali ne oni predložiše anemičnu Krišto,najgori mogući izbor.Ako g.Kukić ne prođe,kompromis će biti Martin Raguž,samo bojim se da zbog toga što Martina vole i neHrvati da neće dobiti podršku iz svoje baze,kod njih si odmah sumljiv ako te drugi poštuju i cijene.
Ti pametni, zato što je 150.000 puta rečeno da kandidat može biti samo neko koga predlože 2 HDZ. Da je Kukić njihov prijedlog za Srbe ne bi bilo ništa sporno. Ovako, ispada da Srbi mogu pričati šta god hoće, a ZL će da ih ne j.ebe ni 2%, e pa ne može! Pametni, zbog toga je tako.
Ako prihvate Kukica u RS, to je njihovo priznanje da su svi napori do sada da naprave Veliku Srbiju propali. A uz veliku podrsku JNA, novca i zrtava, poginuh i ranjenih domacih petokolanaša i raseljenih srba, to je s njihove tačke gledišta neprihvatljivo. Problem je što u RSu još ne shvataju da je medjunarodno priznata samo BiH i biće samo tako ubuduće, projekat Velike Srbije je utopija i ukolko bude pokušan opstanak srba zapadno od Drine je upitan jer srbi nemaju šanse da se odbrane.
Neće ni ova derišta iz RSa dugo, čim se presudi srpskim zločincima u Hagu sve te kojekakve Mile i Vasiće treba otjerati u tri mile lijepe. Realno, to je sto.ka primitivna.