Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@flash gordon et nek ti imas veze jad.e jedan
ja mandatara i govana...sta je on citav zivot radio samo prosipao suplju vjerovatno prvo marksizam a posle sociologiju na fakultetu pa sta on da sredi u drzavi kad pojma nema o zivotu
ovo je Dodikova podvala, da ne izglasaju Kukica nego da onaj Špirić ostane jos 4 godine i da svi ministri ostanu jos 4 godine....zar vi to ljudi ne vidite
Pošto on, po svojim riječima, ne pripada nikome i ne pretstavlja nikoga, pretpostavljam da troškove putovanja sam plaća, ili to plaća SDP, kome on ne pripada???
Iskreno se nadam da ce uspjeti da sastavi Savjet ministara, a da ce Dodik to znati debelo naplatiti. Ne samo MIP da dobije, nego i sve ostale zakone imovinu, popis i sve drugo sto Srbi traze. Hrvati neka se snalaze sami, pomocice im Njemacka i Vatikan.