Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je Zeljko Komsic prevario i slagao,prodavao se za gradjansko i ljevicarsko, govorio je da su SDA i HDZ banditi ,da ne vaze za njih zakoni, da ih ne mozes prevaspitati a sada ulazi u vlast sa njima i pomaze im da opstanu ! JA MU HALALITI NECU ! Izvinjavam se Draganu Covicu !
https://youtu.be/smrlpOmiuEo?t=42
@kimog taman tako! klosar prodani
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
sejdo ulaskom u koaliciju sa kriminalnom, poganom SDA hobotnicom je postao najvece politicka mizerija na ovim prostorima
@zelenitermitiOUT .... komšić je obični alkoholičar. ne zna ni sam gdje mu je glava a gdje mu je rep. njegova osnovna svrha je trebala da bude preglašavanje hrvata u čemu je ni kriv ni dužan odlično "odradio" svoj posao, ... i to je to. sad služi da po narudžbi šefa bakira malo pljune po pelješkom mostu ili srpskoj vojsci i policiji. naravno, sve bezuspješno.
Zekerijah Susjedić jaše zadnji krug.... Samo totalni idiot ovom Bakirovom isprdku opet može dati glas . . . !!!
Kajem se radi glasa za DF. Nikad više.
nije li ovo istina? stranka mu se raspada godinama
Svi ćete vi na politički otpad, platforma za progres i Mirsad Hadžikadic će vas sahraniti.
Komšić jeste antifašista, iako nikad nije stvarno bio ljevičar i očito to ne smatra(za sebe) probitačnim. Nije problem, al DF je kao dio lijevog građanskog bloka završio i pridružio se SBB-u gdje u stvari i spada.
Kukicu ko vise plati on radio zanjega sad radi za Kojovica
e moj profesore stari niđe nema sivih sokolova samo volovi jalovi
Pa svima je jasno da Komšo zapravo zastupa stavove i biračko tijelo mu uglavnom čine ekstremni bošnjački nacionalisti pod krinkom tobožnjih građana i sl. , neznam pritom točno koliko je on svjestan toga a koliko zapravo iskorištavan od strane istih kao korisna budala .
@fbUser1554929447 Hrvatska je "toboznja" gradjanska drzava kao i sve zemlje EU.....
je li to onaj Sejdo što je zajedno sa Bakirom skupljao glasove po džamijama
ODLICNO POENTIRANJE. Zeljko prodana duso.
A kako pametnjakovići izbjeći HDZ i SNSD u vlasti. Ili su ti oni manje nacionalne stranke. A kad je u pitanju karakter svakome si se prodavao i prodaješ moj profesor i vajni akademiče.
A i ti moj kukicu navalio....Cekaj malo, pa ne treba bosnjacima bas toliko "hrvata"!Sad je sejdo i ekipa tu, kad bakir procjeni da mu sejdo ne treba, bice mjesta za nekog drugog "hrvata"!Strpi se malo...
Ovaj Covic treba pod hitno zahvalnicu sejdi napisat!Prvi mandat-u hrvata 5 stranaka, covicu sanader uskracuje potporu i daje je ljubicu, hdz, hdz 90, radom za boljitak, hss-zubak, hsp i svi imaju svoje glasace!Bosnjaci biraju sejdu i ljudi se masovno okrecu covicu i hdz!U 2 mandata nije napravio nista.Sad ponovno ujedinjuje hrvate oko cove i na iducim izborima ce ih 300 000 glasati za njega!Covic nikad jaci!
@the-beg Pa srusi li ga?????? Ni dan danas nista formirano eto koliko ga je srusio.
ne prdi plalioičko, da si imao damu danas bi ti sjedio umjesto Komšića u predsjedništvu ali si nakon batina od HDZ promjenio stav!