Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor nauka 'će mo' piše odvojeno. Tugo moja, to je SDA. Jošje ovaj bio 'istaknut'. Zamisli kakvi su ostali neandertalci što im je ovaj, Skaka i Zilđić autoritet!
I ubuduce pise “u buduce” pa ovo je zalosno
@vilenyak Nahebali smo sa njima za sva vremena! Za sva vremena!
će mo hahahahahahahahahahahaha
Sad je valjda jasno zašto sam rekao da je u BiH teror glupe većine nad pametnom manjinom. Ovakvi nepismeni volovi su najpametnija elita SDA. A narod glasa za njih jer "su naši ". Prihvatimo jednom da glupa većina naroda u BiH voli Kukice, Memice,Zukice, Bunje, Sarajliće i ostale.
@r2d2limeni Znam da zvuči ludo ali narod Bosnjaka voli da ga gaze, kradu, lažu, iskoristavaju kao stoku bez pameti drže 25 godina isti ljudi. I narod Bošnjaka ih voli iako su bili u Turskoj i po bijelom svijetu dok su njih klali i ubijali. Znaju da je babo nacije prodao 7000 srebreničana pod nož četnicima i opet ga vole. I kazu nismo glup narod
@r2d2limeni Ovi sto su otišli iz SDA samo su partijske gnjide koje nisu dobile dio tala od krađe ovog nesretnog naroda. Vole oni Bosnjake ali vise.vole.pare. Sutra ce recimo Memic sa.Ilidze otici iz SDA ako mu ne dozvole da Arapima proda vrelo Bosne da izgrade pansione.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Te da će mo u bu du će *
Ću ćeš će ćemo ćete će. VI razred osnovne škole. Ovo može biti i namjerno urađeno da se dokaže sav mediokritet i obrazovanje ljudi koji sjede u zakonodavnoj vlasti. Svako dobro Bosno i Hercegovino.
To je pisala njihova tajnica ,da su oni bilo bi jos gore......oni su se samo podapisali
Sve nam je to dala SDA, naravno ima njih još Fikret Avdić, Muhamed Čengić, Denis Zvizdić svi IZDAJNICI izdali narod kad je bilo najteže.
Jos Sarajlica se rijesit
Elzina srećo (diplomirana), prvo si ime, a onda prezime. Dakle, 1. Elzina; 2. Pirić.
rastasmo se k'o dve reke k'o dve godine xD
IStupili iz nečega što ne radi ko ni parlament ?! PRavilno, parlament ne radi svaki psolanik MORA ISTUPITI iz takvog parlmenta, a pogotov kad legalsita Predsjendik Čavara neće da ga RASPUSTI.
ahro je iszpuio pa vratio :)))) NADAMO DA SE POSLIJE IZBORA NEĆE VIŠE NIKAD VRATITI !
će mo odvojeno hahahahahhahahaha bOnovićki seljaci i doktori nauka hahahahahah
doktori nauka koji ne znaju recenice sastavit?!
Sve go lopov, seljak, bandit, hoštapler. I mi hocemo drzavu? Eeeeeeeeee moj narode. Kakva greska!!!
SA KUKICEM CE ISTO BITI KAO SILAJDZICEM
Silajdžić je gospodin za mafiozu Kukića.
@mirabel2 MISLIM POLITICKI I TA KUKICEVA NOVA STRANKA
ŠTETA NESGLEDIVIH RAZMJERA.ĐTA ĆE SAD BEZ NJIH TO JE NENADOKNADIV GUBITAK
Pa dobro ..otpad iz SDA pravi nove stranke koje će biti veće zlo . Ne zaboravite, to su SDA- trenirani lopovi koji dobro znaju kako se krade. Oni su istupili iz SDA ne zbog ideologije i različitih političkih stavova...izašli zbog ličnih razloga,ko će biti glavni,ko će biti lokalni kabadahija.