Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Do Nove godine moja kuhinja, Krug svetog Ante, Karitas i Moj dobrotvor imamo osigurano meso, za 2.000 korisnika", dodala je Šeta." - To je Bosna. I to smo mi. Kurbansko meso za sve jednako. Svaka čast.
Bosnjace priupitaj se ako si danas zaradio 1000 a radniku si dao 15-20 pa cak i 30 je mizerija, koliko ti ima fajde zaklat nesto?
BRAVO...a onda se kuka kaze odose mladi c c c.
Šta je sa ostalima
Ne brinite primit će Zilha sve.. od čega se obogatila toliko?
ko ima škrinje nek zaledi pa im dostsvi kad potrose zalihe
KONAČNO JEDNOM NAPRAVITI POGON I MESO KONZERVIRATI,OVAKO TONE MESA PROPADAJU, SAMO ŠTO NAM NE TRAŽE MATIČNI BROJ KURBANA:
Samo joj pare ne donosite, daje narkomanima
Je li Bookir ovcu oderao
Da je svaki dan ovako
Tetki Zilhi treba uručiti nagradu za počasnu gradjanku Sarajeva i nagradu za životno djelo s obzir koliko je samo usta nahranila u ovom gradu.
@munjax ... Au, što si široke ruke. Nije tetka Zilha nikoga nahranila iz svog dzepa! Ti bi najveće nagrade dao jednoj polupismenoj osobi, prije nego doktorima, naučnicima i umjetnicima!
veliku hladnjacu i imas mesa za 12 mjeseci.
niko nece ovcetine.
Pa normalno je da donose i da je zatrpano jer lako je tako kurban uraditi. Kupis ovcu, platis covjeka da zakolje, odere i nosi sve meso na jednu lokaciju i zavrsis sa tim. Puno lakse nego komadati meso i raznositi po komsiluku od kuce do kuce.
Nema brige, visak se proda mesnim industrijama i mesarina.
Tuzlanski Merhamet ove godine otkazao akciju prikupljanja kurbanskog mesa, za potrebe javnih kuhinja i socojalno ugrozenog stanovnistva, koju je prethodnih godina organizovalo Muftijstvo tuzlansko. Kazu, nemaju tehnickih i ljudskih kapaciteta da prime i podijele to meso. A radilo se o desetinama tona mesa. U stvari,radi se o gotovanima koji bi voljeli da neko drugi uradi sav posao, a da oni ponesu zasluge.
Aferim ljudi