Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLIČNO!
SVAKI MAJMUN NA KRAJU DOBIJE BANANU...nadam se da ce bar jedan afroamerikanac biti blizu Tasime-hihiihihiihi
ja kad bi ga neki crnjo odero da nauci lekciju za citav zivot da mu pakša ko tepsija bude, seljačina sandžačka ko mu pokaza put u bosnu nek ide odakle je dosao
Dobro, a jeste li mu nasli hotel u kojem ce boraviti ?
E neka vala svaka cast sudu i sudiji
Mater mu yebem seljacku. I ovo je malo.
Svaka cast.
SVAKA ČAST!!! Ovo je tračak nade za bolje sutra....... Samo treba umjesto raznih \"Bosma-la\" i \"Avaz-ovih tornjeva\" graditi zatvore i to što većeg kapaciteta.....
Nisu svi sandze ,i siptari kriminalci ,ali su svi kriminalci jal sandze jal sipci.
Hvala Bogu pa ima trunkica Drzave
Ima BOGA da je koliko zrno rize...
Stvarno sam iznenadjen sa par zadnjih sudskih odluka: Slucaj Denis, Gasi a sad i ovo..Ne znam zasto takav obrat ako znamo kakve presude su se prije donosile, ali ipak svaka cast za nase sudstvo!!
MALO
Fala Bogu,takvi kao gospodin Čavka ovoj državi i trebaju .
Sud dobro počo raditi,još da se dočepa Brankovića,a za ovog krkana što šama žene ovo je sasvim normalna kazna samo se nadam da će kad izađe iz zatvora imati tanji glas(kad braća razvale zadnji trap)