Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mani se vise medija ministre dragi radi nesto konkretno... bar 3 puta sedmicno si u nekim novinama tv-u i sl... VRATI TE NAM DAHIĆAAAA!!!!!!!
treba novi goli otok ! sve ubice narkomane lopove tamo pa nek se opkolju
halo policijo pa vi ste glavini krimosi vi nećete da radite, nego da vam se daju koverte prvo sebe uhapsite
Zašto djelite narod na vrste i grupe, čuj ugroženi i neugroženi?! Kad je u pitanju sigurnost nema takvih grupa, naprotiv svi smo ugroženi u nekom momentu! I opet se pitam šta se desi sa ljudima kada uđu u politiku, pa Budimliću nekad si bio čovjek za pohvaliti. Nikad ne bih pretpostavio da ovakve izjave dođu od Vas! Zaposlite tu omladinu toliku, koja se školuje, koja je stručna, pa nešto će i biti kako treba!
Projekti su cudo hihihihihihihihi nikad vise projekata a vise nezaposlenosti i bjede i kriminala. Ali ako je podrzala Kraljevina Holandija i njen atase to onda nemaaaa sumnjeeeeee da je ispravno. Poslije implementacije ovog PROJEKTA prstat ce sve od ljudskih prava i demokratskih principa u nasem prosperitetnom Kantonu. Dovoljno je da se covjek u pravima izjednaci sa psom lutalicom i to ce biti veliki uspjeh Minstra Budimlica jer dans u Sarajevu pas je iznad covjeka
A seminari kostaju, morat c es ezahvatiti iz budzeta a na terenu ce kao i do sada rezultat biti ravan 0. Bolje da ste napravili unutrasnju reviziju ko je kako zaposlen u Policiju i preko kojih veza i vezica pa da ste odstranili lica sa sumnjivom prosloscu itd itd Suplja prica, sad umjesto Komisija idu opcijom edukacija pa ce interni osposobljeni \"edukatori\" za edukacije i prenose znanja naplacivati neke pausale a kriminal, mito, korupcija i nepotizam ce i dalje cvjetati u KS i biti najisplativija privredna grana :-)
Ovaj isti Mr. Bean ;)
Podrska Ministru Muhamedu Budimlicu, vrijeme je da policija radi i saradjuje u koordinaciji sa ostalim grupama koje predstavljaju civilna prava i zastitu ljudi...!!! Neprijatelji Bosne i Hercegovine CRKNITE od muke...!!!
Nije mi jasno zbog čega se jedan ovako značajan projekat, koji se čak i u mnogim tranzicijskim zemljama podrazumijeva i provodi kontinuriano ( a da ne govorim o naprednim društvima) , provodi samo 18 mjeseci kod nas. Da li je u pitanju pilot period ili...?
a.c.a.b
Budimlicu budimlicu
nema ovde hajra uvijek se mora s*anje desiti da bi se nesto pocelo raditi
Bolje Srbija nego Holandija
Hoce sigurno ce, eno vidjeh neke slike policajaca, sa rukama u dzepovima,a na radnom mjestu je,bas mi se smuci, kad vidim slicno...Prije bi trebali reci da je njima potrebna pomoc!:/