Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi spremni ? Ahahahhahahhahahahhahahaha
Spreman je i Rahmet, ili Pokop...
Spreman je i Rahmet, ili Pokop...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
medicinsko osoblje i streljacki vod...
Virusi i crvi iz Kommijevog računara zarazili Afriku pa sad spremno medicinsko osoblje...
e tim virusima nod, norton i kaspersky zajedno ne mogu nista :D
Sbosobno medicinsko osoblje KCUS-a vec 2 mjeseca nije u stanju da izadje na kraj sa pisanim ospicama, a kamoli sa smrtonosnom ebolom. Nedo ti bog da im padnes saka.
sto je ebola dosla u Bosnu? :da umre.......nas i bolesti zaobidju :P
Koliko gluposti u jednom tekstu! Pa oni kazu da su spremni, ali zastititi sebe jer imaju nekakva gumena odijela,kacige i rukavice. Ne kazu da su osposobili izolacijsko opremljeno odjeljenje ta eventualne zarazene. A najjace je da ce kao cekati da se na aerodromu neko sam javi i kaze da je bolestan.
skroz dobra slika meni se čini da je ova u bijelim čizmica cvijanovićka, ili joj je neko marno čizme
nisu spremni za mrsu, a kamoli za ebolu.
Ja im tek sad ne vjerujem radije cu bokvicu sam previjat nego kod ovih hadalja u ruke doći.
a stanovnistvo ? ma ja , ko nas jebe
ma oni i HIV liječe.. čudo. a za običnu epidemiju gripe nisu spremni.. što me nasmijaše!
Znači,mi spremni za ebolu. Svaka čast! A ja se prepao.uhhhhh
znaci .....zajebancija !!!!!
Evo da vam malo pomognem, posebno ekipi sa aerodroma. Nadam se da znate engleski: http://www.cdc.gov/quarantine/air/managing-sick-travelers/ebola-guidance-airlines.html
Hahaha jadan Elez Tigrovic :D valjda kont'o ebola neka valuta para pa su spremni...
uvjek ste vi spremni,al' sa dva dana zakasnjenja za komsijama.....
Niste vi spremni, vjerujte mi! Vi ne možete ni prepoznati oboljelog od EVD, a kamoli da ga izolujete, a da se ne zarazite i vi sami i ostali koji budu u vašem krugu. Aerodrom u toaletima nema dezificijansa za ruke, koje nije bilo ni za vrijeme pojave svinjske gripe. Sjecam se dobro, jer sam putovao u to vrijeme cesto i sjecam se da je jedino na Butmiru to nedostajalo. O IIR sekneru za mjerenje tjelesne temperature putnika i da ne pricam.
vi spremni za ebole stoko jedna niste vi spremni za jedan obican proljev posto je nase zdravstvo jedan obicni proljev....fuj bagro fuj...pacijenti vam umiru krepaju nemate lijekova osoblje ravno ss cuvarima konc logora...infrastruktura smrdljiva zapustena volite kovertice i direktori su vam vecinom birani stranackom pogodnoscu a ne strucnom fuj bagro fuj fuj...