{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


KS: Izdvojeno 200.000 KM za postavljanje umjetne trave na pomoćni teren FK "Sarajevo"

S
14.3.2008. u 19:39
0
0
KS: Izdvojeno 200.000 KM za postavljanje umjetne trave na pomoćni teren FK "Sarajevo"
0
KS: Izdvojeno 200.000 KM za postavljanje umjetne trave na pomoćni teren FK "Sarajevo"
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Emir Hadžihafizbegović potpisao je danas Aneks ugovora o dodatnih 200.000 KM za sufinansiranje projekta postavljanja umjetne trave na pomoćni stadion Fudbalskog kluba "Sarajevo".
Ugovore su potpisali direktorica JU "Centra za sport i rekreaciju" Sarajevo Jasmina Polić i predsjednik Fudbalskog kluba "Sarajevo" Hajrudin Šuman, saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

"Dodatna sredstva su namijenjena za završetak radova ovog značajnog projekta, kojim će se dosadašnji tereni sa šljakom zamijeniti umjetnom travom. Na ovaj način će se stimulirati klubovi u daljem razvoju trenažnog procesa i stvoriti bolji uvjeti za trening dječaka", istakao je ministar Hadžihafizbegović.

Ministar Hadžihafizbegović izrazio je zahvalnost direktorici JU "Centar za rekreaciju i sport" Jasmini Polić za njen efikasan rad i trud da bi projekt bio što prije završen.

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo je do sada za sufinansiranje projekta postavljanja umjetne trave na pomoćne stadione fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar izdvojilo oko 600.000 KM.

Potpisnici su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost za dodatna sredstva, jer će se zahvaljujući njima, radovi okončati do kraja juna.

I Jasmina Polić i Hajrudin Šuman složili su se da je ovim projektom omogućena modernizacija rada u oba kluba, te da je ministar Hadžihafizbegović svoja obećanja pretočio u realnost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: