Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo bi da je kompletno predškolsko obrazovanje esplatno za svu djecu u kantonu sarajevi.
Fuj, sta je sa samohranim majkama, porodicama gdje oba roditelja ne rade ili, ciji je roditelj umro ili poginuo, djeca RVI, demobilisanih boraca...pa vi niste normalni! Bolje bi vam bilo napravite efikasan mehanizam naplate alimentacije...
Tuga :(
Razgovaraju djeca u vrticu: Blago XY, njegov tata je umro od C-10 i ne placa vrtic. A moja mama jucer dobila opomenu pa sinoc plakala jer ne od cega da plati. Ona radi u Bingu.
Bože sačuvaj... Naplaćujete vrtić kad su roditelji i dijeca u izolaciji.
Odlicno!
Vauuuuu 🖕🖕
Mom komšiji je umrla i majka i otac od korone, sad je siroće nažalost.Nikakvu pomoć nije dobio jer je na birou a tek mu je 62 godine.Ova odluka je diskriminirajuća.
još se nije rodio ko je narodu ugogio, ja bih sad i ovo sto je donijeto, a sto mislim da je lijep gest, ukinuo
iskreno glupost....zao mi je djece normalno ali kakva diskriminacija za ostale...mozda su nekima potrebnije te pare a roditelj im umro od neceg drugog i sta sad to djete citav zivot da kaze joj sto moji nisu od korone umrli nego onako.....