Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kmeeeeeeeeeeee Trbic i Bacevac
poceli da kmece Bacevac/Trbic
ne ponovilo se ... :(
"Bijeljina bila generalna proba za rat koji će ubrzo uslijediti i da se ta proba, kao poruka, odigravala pred kamerama" Мислите на Сијековац?
Maret im j***** svim rusiteljima bosne.gamad seljacine primitivci pljackasi,djubrad..
Čuj uvod u rat izgleda balincad zaboravila da su prije ovoga zajedno sa ustasama iz SL.Broda poklali zene i djecu u Sjekovcu.
@Tomislavgrad Za taj sljam je prije 300g reklo SACUVAJ NAS BOZE KUGE RATA I HRVATA.
@Tomislavgrad A sta ocekivati od naroda koji je jedini u Evropi dočekao Hitlera i fasiste u Zagrebu bacajuci cvjece pred njih i gdje ustase i dan danas imaju penziju gdje se redovno misa za Pavelica vrsi nisu ljudi dzabe ovo napisali da stoji na ulazu sto je najgore u katoličku crkvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kaže se " od kojih su nečija tijela.." nego, " a neka od tih tijela..."
zato se sda-ovci se šepure u 23%, postigli su ono što su željeli, postali gospodari u svojoj prćiji
ceca i dan danas trosi te krvave pare